Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaczna opowiadac historie (z pierwszej reki) jak to dziennie wywozi sie 200 cial pacjantow covidowych a przyjmuje 100 nowych i tak juz od meisiecy (chuj ze matematyka sie nie zgadza) beda opowiadac o tym jak zamiast pluc ludzie maja kamienie, szyszki i kilo cementu... ale ja sie nie dziwie - jakby moja mamusia zaczela przynosic do haty po kilka stowek wiecej albo nawet kilka tysiecy a na dodatek by robila polowe swojej pracy - tez bym pierdolil farmazony i opowiadal bajeczki. Hajs musi sie zgadzac.
zaraz zleca sie zjeby covidowskie (ktorych mamusie i tatusie dostaja dodatki za nieprzyjmowanie pacjentow i leczenie przez telefon) i beda udowadniac, ze to co na tym filmiku ma sens...
zaczna opowiadac historie (z pierwszej reki) jak to dziennie wywozi sie 200 cial pacjantow covidowych a przyjmuje 100 nowych i tak juz od meisiecy (chuj ze matematyka sie nie zgadza) beda opowiadac o tym jak zamiast pluc ludzie maja kamienie, szyszki i kilo cementu... ale ja sie nie dziwie - jakby moja mamusia zaczela przynosic do haty po kilka stowek wiecej albo nawet kilka tysiecy a na dodatek by robila polowe swojej pracy - tez bym pierdolil farmazony i opowiadal bajeczki. Hajs musi sie zgadzac.
Takie rzeczy tylko w socjaliźmie są możliwe. Na szczęście wczoraj Texas uwolnił gospodarkę w 100% i zniósł noszenie maseczek, a dzisiaj to samo zrobiło Missisipi. Teraz tylko patrzeć jak lewactwo będzie się tam zjeźdżać z całych stanów, żeby sabotowac cosię da, bo ludzi enie moga zobaczyć, że to wszystko jest jebana ustawka jak polska lewica nawołująca do szczepienia, ale poza kamerami zakazujaca badań nad szczepionką produkcji przez polaków.
Mnie już to nie śmieszy ani nie wkurwia. Mam odruch wymiotny, jak na widok pedała. Chyba dopadła mnie plandemia...
Najgorsze że ten cyrk u nas się rozkręca dopiero.
Równie debilnego tekstu już dawno nie czytałem...
@up
Równie debilnego tekstu już dawno nie czytałem...
Idź przez życie z pozytywym nastrojem, a nic cię nie ruszy....
zaraz zleca sie zjeby covidowskie (ktorych mamusie i tatusie dostaja dodatki za nieprzyjmowanie pacjentow i leczenie przez telefon) i beda udowadniac, ze to co na tym filmiku ma sens...
Ja bym się radził uspokoić, bo przypuszczam, że ten filmik to trolling, albo zrobiony dla jaj... Już pomijając absurdalność takiego rozwiązania, wynikającą z tego, że muzycy nie słyszą siebie nawzajem, przez co takie próby nie mają żadnego sensu, bo każdy gra sam dla siebie, to w rzeczywistości granie w dobie pandemii wygląda tak:
(lapmpy UV, jakby ktoś nie załapał)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów