📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zobaczcie reakcje chlopa w niebieskim i baby z wozkiem xD swiat staje sie spedalony...
Senpai11 napisał/a:
zobaczcie reakcje chlopa w niebieskim i baby z wozkiem xD swiat staje sie spedalony...
Całe życie coś wywijał, teraz tez instynkt zadziałał i zaczął spierdalać bo myślał, że znów coś wywinął
Nie tędy droga, panie kierowca
Budowlanka na poziomie drewna księżycowego, pozazdrościć
Senpai11 napisał/a:
raczej znalazł okazję do zapierdolenia czegoś
Senpai11 napisał/a:
Zobaczcie reakcje chłopa w niebieskim i baby z wózkiem xD Świat staje się spedalony...
Folur napisał/a:
raczej znalazł okazję do zapierdolenia czegoś
turor napisał/a:
Całe życie coś wywijał, teraz tez instynkt zadziałał i zaczął spierdalać bo myślał, że znów coś wywinął
To w niebieskim to baba z obsługi sklepu, uzupełniała/poprawiała towar na półkach i ma skaner na szyi.
Wystraszyła się, bo stała bliżej od tej drugiej, a do tego tyłem do zdarzenia.
@Halman Witamy w naszej sieci hipermarketów!
Z McDrive się pomyliło...
Już w Polsce budują domy z samego styropianu !! I takie to nowoczesne takie super ,a temperatura spalania tego gówna topi metal a złodzieje wejdą przez ścianie z kopa , bo drzwi są najmocniejszym elementem takiego domu ,o dziwo firma ta ma już tyle zlecen że otwiera Cobi rusz nowe siedziby ,bravo cebulaki nie długo z papieru też zaczną budować bo to takie eko nowoczesne i fajniusie ojojoj lewaki niszczą cywilzacje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów