18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Witamy w niemczech.
~Velture • 2019-07-25, 19:50
Niemce - kraj który był marzeniem zarobkowym dla wielu Polaków. Dzisiaj widać na ulicach wielokulturowość za jaką walczył Adolf Hitler przeciwko antysemickim Polakom aby ratować uciśnionych żydów przed Polskimi obozami.

Zgłoś
ziajos 2019-07-26, 11:21 1
Grochus napisał/a:

Adolf teraz się w grobie przewraca jak to widzi

On już się nie przewraca. On w tym grobie zapierdala jak blender.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-07-26, 19:23
~Velture napisał/a:

Jak w tej grupie jest bezrobocie na poziomie 99% to co mają robić poza siedzeniem w mieszkaniach z socjalu, chlaniem za socjal, robieniem chlewu wszędzie i okradaniem ludzi pracujących? Wychodzą sobie na klatkę albo przed blok na podwórko i siedzą pierdoląc pewnie jak to wszystko jest złe i dlaczego kurwa pan X albo Y ma dobrą furę i kupę kasy a oni nie bo przecież im się należy za nic.

Wszystko się zgadza, poza jednym, nie gadają o tym kto jaką ma furę, kiedyś wielokrotnie słyszałem rozmowy patoli, rozmawiają o tym kogo pobili albo kogo chcą pobić, kogo by chętnie zabili i czym i w jaki sposób, rozmawiają też o tym jaką "fazę" mieli i po czym (narkotyki, dopalacze, alko) rozmawiają też o tym kto ich wkurwia i co by z nim zrobili (jak wyżej, czyli zabić, "najebać") rozmawiają o tym kogo okradli i jak, przechwalają się przestępstwami jakie dokonali, narzekają na "psy" czyli w ich slangu policję, czasem gadają o tym jaką laskę wygrzmocili, rozmawiają też o narkotykach i dopalaczach i w sumie tyle, jak sobie przypomnę to może napiszę więcej, chyba że zapomnę albo nie będzie mi się chciało.

A i jeszcze opowiadają swoje przygody na temat kto ich wkurwił, kogo pobili a kogo nie mogli pobić ale chętnie wzięliby pałę i zabili, jakie mieli "przypały" etc.

A i mówię tutaj o polskich patolach.
Zgłoś
Mrrm 2019-07-26, 23:49 1
Jestem w Niemczech bez przerwy od ponad 20 lat i mogę tylko tyle powiedzieć ze nic tam się nie zmieniło, takie miejsca zawsze istniały i istnieć będą. Bardziej bym się martwił faktem ze w Polsce robi się podobnie, może nie z udziałem ciapkow czy innych pakoli ale sebusiów itp. W każdym razie zjebow jakby coraz więcej.
Zgłoś
anakin 2019-07-27, 14:39
w poprzedni weekend jeździłem na lotnisko do Berlina na Tegel. W wolnym czasie parkowałem sobie w jakiejś dzielnicy i chodziłem pooglądać jak wygląda miasto.
No ku#wa.. wszędzie ciapaci.. na taksówce ciężko jest znaleźć jakiegoś białego, w promieniu 1 km, które przeszedłem widziałem jednego białego i do tego jechał na rowerze. Na lotnisku 3/4 obsługi to ciapaci.. I ten wszechobecny syf..
Zgłoś
pekka satan 2019-07-28, 3:54

Czy to nie jest przypadkiem jakiś zbieg okoliczności, a nie hasło firmy? Nie mam pojęcia, co to znaczy, bo nie znam hmm... ich języka, ale jednak coś takiego się pojawia.

Wszystkie znaki są zapisane kursywą i wygląda to na "ISIS" z lekkim zabiegiem marketingowym...
Zgłoś
krykoz 2019-07-28, 19:52
Nazwa piosenki?
Zgłoś
Snowkie 2019-07-30, 9:35
Kurde, jednak kros zauwazyl juz ISIS EIS xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem