Niemce - kraj który był marzeniem zarobkowym dla wielu Polaków. Dzisiaj widać na ulicach wielokulturowość za jaką walczył Adolf Hitler przeciwko antysemickim Polakom aby ratować uciśnionych żydów przed Polskimi obozami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Grochus napisał/a:
Adolf teraz się w grobie przewraca jak to widzi
On już się nie przewraca. On w tym grobie zapierdala jak blender.
~Velture napisał/a:
Jak w tej grupie jest bezrobocie na poziomie 99% to co mają robić poza siedzeniem w mieszkaniach z socjalu, chlaniem za socjal, robieniem chlewu wszędzie i okradaniem ludzi pracujących? Wychodzą sobie na klatkę albo przed blok na podwórko i siedzą pierdoląc pewnie jak to wszystko jest złe i dlaczego kurwa pan X albo Y ma dobrą furę i kupę kasy a oni nie bo przecież im się należy za nic.
Wszystko się zgadza, poza jednym, nie gadają o tym kto jaką ma furę, kiedyś wielokrotnie słyszałem rozmowy patoli, rozmawiają o tym kogo pobili albo kogo chcą pobić, kogo by chętnie zabili i czym i w jaki sposób, rozmawiają też o tym jaką "fazę" mieli i po czym (narkotyki, dopalacze, alko) rozmawiają też o tym kto ich wkurwia i co by z nim zrobili (jak wyżej, czyli zabić, "najebać") rozmawiają o tym kogo okradli i jak, przechwalają się przestępstwami jakie dokonali, narzekają na "psy" czyli w ich slangu policję, czasem gadają o tym jaką laskę wygrzmocili, rozmawiają też o narkotykach i dopalaczach i w sumie tyle, jak sobie przypomnę to może napiszę więcej, chyba że zapomnę albo nie będzie mi się chciało.
A i jeszcze opowiadają swoje przygody na temat kto ich wkurwił, kogo pobili a kogo nie mogli pobić ale chętnie wzięliby pałę i zabili, jakie mieli "przypały" etc.
A i mówię tutaj o polskich patolach.
Jestem w Niemczech bez przerwy od ponad 20 lat i mogę tylko tyle powiedzieć ze nic tam się nie zmieniło, takie miejsca zawsze istniały i istnieć będą. Bardziej bym się martwił faktem ze w Polsce robi się podobnie, może nie z udziałem ciapkow czy innych pakoli ale sebusiów itp. W każdym razie zjebow jakby coraz więcej.
w poprzedni weekend jeździłem na lotnisko do Berlina na Tegel. W wolnym czasie parkowałem sobie w jakiejś dzielnicy i chodziłem pooglądać jak wygląda miasto.
No ku#wa.. wszędzie ciapaci.. na taksówce ciężko jest znaleźć jakiegoś białego, w promieniu 1 km, które przeszedłem widziałem jednego białego i do tego jechał na rowerze. Na lotnisku 3/4 obsługi to ciapaci.. I ten wszechobecny syf..
No ku#wa.. wszędzie ciapaci.. na taksówce ciężko jest znaleźć jakiegoś białego, w promieniu 1 km, które przeszedłem widziałem jednego białego i do tego jechał na rowerze. Na lotnisku 3/4 obsługi to ciapaci.. I ten wszechobecny syf..
Czy to nie jest przypadkiem jakiś zbieg okoliczności, a nie hasło firmy? Nie mam pojęcia, co to znaczy, bo nie znam hmm... ich języka, ale jednak coś takiego się pojawia.
Wszystkie znaki są zapisane kursywą i wygląda to na "ISIS" z lekkim zabiegiem marketingowym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów