18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Witamy w niemczech.
~Velture • 2019-07-25, 19:50
Niemce - kraj który był marzeniem zarobkowym dla wielu Polaków. Dzisiaj widać na ulicach wielokulturowość za jaką walczył Adolf Hitler przeciwko antysemickim Polakom aby ratować uciśnionych żydów przed Polskimi obozami.

Zgłoś
mit2 2019-07-25, 22:31 2
Dobrze tak skurwysynom.
Zgłoś
Cryo 2019-07-25, 22:32 3
Kara od światowych mocarstw za zabawy w dwie duże wojny. Europa jest tortem USA i Rosji. Ten śmietnik, który teraz mają zupełnie blokuje ich przed kolejnymi imperialistycznymi zapędami. Sprytne prawda?
Zgłoś
lm65 2019-07-25, 22:34 1
Jakieś byłe brudne NRD i robactwo na ulicy.
Zgłoś
O................n 2019-07-25, 22:35 4
Możecie się śmiać z Niemców, ale to z Waszych pieniędzy rząd RFN utrzymuje ten element.
Z pieniędzy zostawionych w Lidlach, Kauflandach, niemieckich autosalonach , w firmach od farm wiatrowych itd, itp.
Zgłoś
MadDave 2019-07-25, 22:37 7
Zgłoś
robertino 2019-07-25, 22:39
Shit happens
Od czasu do czasu
Zgłoś
Blantowy 2019-07-25, 22:41 1
Cyganeria przecież to naród wędrowny to dlaczego te nieroby i u nas się zawiesiły.
Zgłoś
InnyName 2019-07-25, 22:41 1
Wujo robi od 20~ lat w DE, w zasadzie jestem tam więcej niż w PL i sam chyba już się bardziej uważa za niemca, a do PL leci głównie hajs i to nie mały.
Jak ten człowiek kurwi na tych wszystkich cyganów, turasów i całej tej maści przyjezdnych to kurwa głowa mała, oni ich po prostu nienawidzą tam, nikt nic pisnąć nie może na opinii publicznej bo od razu sądy, powoli jak u nas
Zgłoś
Patryk1112 2019-07-25, 22:55
„Nie o takie Niemcy walczyłem” F.Kiepski 2019r
Zgłoś
Bedejot 2019-07-25, 23:06 2
Ciekaw jestem czy naziści w podziemiu kombinują jak tu wydzierżawić od nas Aushwitz.
Zgłoś
ewela416 2019-07-25, 23:33 1
kwas79 napisał/a:

Wiecie dlaczego na filmie nie ma prawdziwych Niemców? Bo są w pracy

Ma urlopach. A tu widac ekipy do zadym z polakami na likend w diskotekach hyhujuhyhhhhh zazwyczaj ruskie pimagaja jesli chebanowych wincy i ze sprzetem. Polecam hujlandie
Zgłoś
proncislaw 2019-07-25, 23:53 1
Rok temu byłem na wycieczce w Berlinie. Podróżowałem metrem. W pewnym momencie do wagonu wsiadlo kilku młodocianych brudasów. Najpierw wyzywali siebie nawzajem. nastepnie zaczęli zaczepiać jakieś młode cipki. Rozglądam się wokół i widzę chłopaka, faceta 30 lat, postury Karola Bedorfa. Ten siedzi i udaje, że nic nie widzi. Krew się we mnie gotowała, ale pomyślałem co się będę wychylał, narażał na jakąś kosę jak rodowity Niemiec siedzi i ma wyjebane. Nie do pomyslenia taka sytuacja w Polsce. Odwiedzam Berlin co jakiś czas i jest coraz bardziej czarny.
Zgłoś
djted 2019-07-26, 0:36 2
Musashi_Miyamoto napisał/a:

Jeszcze 5 lat temu Niemiecka Cenzura była tak mocna że nawet mała historyjka o przestępczości w Niemczech się nie wydostawała ale od kilku już lat wiadomo jak tam jest na prawdę.

Jest tak samo. W zeszłym roku imigranci w Freiburgu zgwałcili i zabili córke jakiegoś polityka. Ciało wjebali do rzeki. Ludzie wyszli na ulice i zrobili "protest" . Nigdzie o tym nie pisali. Słucham niemieckiego radia i nie raz jezdzili po Pisie. Jebać Pis , ale sam fakt, ze" źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"
Zgłoś
usion 2019-07-26, 8:12 1
Beda pracowac na niemieckie emerytury hahahahahah no to niemcy sie zdziwia.
Zgłoś
Zordonek 2019-07-26, 9:42 1
Tak w sumie to z 2mln Polaków robi już na Niemca a w Polsce na Polaka Ukraince, że co jak co to na zachodzie zarobki w porównaniu do tutejszych są całkiem ok a w Polsce ludzie się cieszą 500+ a tak naprawdę gdyby nie te ścierwo ze wschodu to zarobki w Polsce dawno by poszły do góry
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem