18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciastek0302 2019-08-23, 18:50
Przecież to jest jakiś bezdomny... Jak w rosji chcecie rozpoznań imigranta jak w Rosji żyją wszystkie maści świata
Zgłoś
jackalski 2019-08-23, 18:52 1
~Velture napisał/a:

Aha. Czyli dop🤬lmy jakiemuś typkowi, doróbmy do tego ideologię i puśćmy w neta jakie to z nas kozaki w grupie spuszczające wp🤬l jakiemuś 60kg dziadydze o ciemniejszej skórze.
Doprawdy fascynujące.

Ot, nacjonalizm.
Zgłoś
The_Generat 2019-08-23, 19:04 1
zwykła przemoc i nacjonalizm, no ale jakby ten ciemniejszy r🤬ał dziecko to by było postępowo, tęczowo, nowocześnie i zgodnie z wytycznymi who
Zgłoś
SirMajkel 2019-08-23, 19:46 1
złapać i zrobić im to samo tylko mocniej i większym nożem.
Zgłoś
GerardBacher 2019-08-23, 20:39
Mialem taki nozyk...Bazarowy badziew do niczego.
Zgłoś
Haniel 2019-08-23, 21:41
Piekło czeka na tych panów.
Zgłoś
JednorękiBandyta 2019-08-23, 22:49 1

~Velture napisał/a:

Aha. Czyli dop🤬lmy jakiemuś typkowi, doróbmy do tego ideologię i puśćmy w neta jakie to z nas kozaki w grupie spuszczające wp🤬l jakiemuś 60kg dziadydze o ciemniejszej skórze.
Doprawdy fascynujące.

No k🤬a chłopakom znudziło się podpalanie bezdomnych i skakanie z balkonów to zajęli się innym hobby w czym problem?
Zgłoś
Blantowy 2019-08-23, 22:51
Zawsze mnie zastanawiało czemu w Rosji cyganów tak mało.
Zgłoś
p................k 2019-08-24, 2:41
Mój kolega czysto etniczny Polak ma trochę ciemniejszą skórę od pracy na słońcu, do tego z natury jest brunetem i raz mało co go nie pobiło 5 typów bo stwierdzili, że jest ciapaty.
Zgłoś
lukpogromca 2019-08-24, 10:26 5
kienzler napisał/a:

Mój kolega czysto etniczny Polak ma trochę ciemniejszą skórę od pracy na słońcu, do tego z natury jest brunetem i raz mało co go nie pobiło 5 typów bo stwierdzili, że jest ciapaty.

Pewnie jest ciapaty tylko Ci wkręca, że Polak
Zgłoś
kaziolord 2019-08-24, 14:09
Albo w piekle jest tak w c🤬j miejsca albo tacy ludzie trafiają po prostu do Brazylii
Zgłoś
Jagang 2019-08-24, 18:37
Dla takich śmieci tylko stryczek. Gdy ktoś dopuszcza się tak bezsensownej przemocy dla własnej przyjemności powinien zostać odj🤬y. Pozwolenie takim gnidom żyć, to niebezpieczeństwo dla innych ludzi, ponieważ prawdopodobieństwo, że kogoś zabiją w przyszłości, jest znaczne.
Zgłoś
dantee 2019-08-24, 20:18
Dla takich śmieci tylko stryczek. Gdy ktoś dopuszcza się tak bezsensownej przemocy dla własnej przyjemności powinien zostać odj🤬y. Pozwolenie takim gnidom żyć, to niebezpieczeństwo dla innych ludzi, ponieważ prawdopodobieństwo, że kogoś zabiją w przyszłości, jest znaczne.

zastanawiam się, czy ten z filmiku w ogóle przeżył
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem