📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wśród wszelkiej maści gówna, które się tu pojawia, ten materiał jest niewątpliwie czysto sadisticową perełką! Co więcej dodać? Tyle:
Aha. Czyli dopierdolmy jakiemuś typkowi, doróbmy do tego ideologię i puśćmy w neta jakie to z nas kozaki w grupie spuszczające wpierdol jakiemuś 60kg dziadydze o ciemniejszej skórze.
Doprawdy fascynujące.
Doprawdy fascynujące.
Jeśli siedział sobie spokojnie, to taki atak jest zwykłym bestialstwem i pokazuje oblicze tamtejszej młodzieży (nie żeby u nas było jakoś lepiej). To czy był tam legalnie czy nie to inna kwestia. Imigranci jak to imigranci. Nikt nic do nich niema o ile pracują i się asymilują. 1:05 i 2:20 za atak nożem powinien iść do pierdla. Przekopka przekopką ale nóż to już inna para kaloszy (taki żarcik odnośnie przekopki ).
Pedały słabe, nawet nożem bał sie porządnie zajebac.
Bulscu (Sándor Csányi), początkujący biznesmen, ma dość życia w ciągłym stresie. Rozpoczyna więc pracę kontrolera w metrze. Prostota codziennych obowiązków działa na niego kojąco, a koledzy z pracy szybko stają się rodziną. Bulscu niechętnie wychodzi na powierzchnię, odkrywa też zalety swojej nowej profesji: zaczyna rozmawiać z pasażerami, wyławia ciekawe twarze z anonimowego tłumu, coraz bardziej przywiązuje się do absurdalnych zdarzeń, które tworzą wyjątkowy klimat budapeszteńskiego podziemia. Gdy w tunelu dochodzi do serii samobójstw, przyjemna monotonia codzienności zostaje przerwana. Bulscu podejrzewa, że ktoś w tunelach metra pomaga ludziom odbierać sobie życie - zakapturzony morderca o nieznanych motywach. Postanawia na własną rękę rozwikłać tajemnicę.
cda.pl/video/53288585
Kontroll
Węgry, 2003
reżyseria: Nimród Antal
obsada: Sandor Csanyi, Csaba Pindroch, Zoltan Mucsi, Zsolt Nagy
gatunek: czarna komedia
czas trwania: 105 min
cda.pl/video/53288585
Kontroll
Węgry, 2003
reżyseria: Nimród Antal
obsada: Sandor Csanyi, Csaba Pindroch, Zoltan Mucsi, Zsolt Nagy
gatunek: czarna komedia
czas trwania: 105 min
Nie podoba mi się to.
Zwykła bezsensowna przemoc.
Zwykła bezsensowna przemoc.
TB303 napisał/a:
Wśród wszelkiej maści gówna, które się tu pojawia, ten materiał jest niewątpliwie czysto sadisticową perełką! Co więcej dodać? Tyle:
Dobrze się określiłeś w profilu - "ze szpitala psychiatrycznego".
Powinni Ci odciąć internet, bo ewidentnie nie służy chorej główce...
xv89 napisał/a:
Dobrze się określiłeś w profilu - "ze szpitala psychiatrycznego".
Powinni Ci odciąć internet, bo ewidentnie nie służy chorej główce...
Wracaj na kwejka lub pudelka, z którego cię przywiało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów