No nie bardzo. Chuj ci w dupę za takie manipulacje. Nie jesteście lepsi niż tvn, który przez parędziesiąt zwierząt nie zostawił suchej nitki na marszu narodowym. To samo wy, trochę tych ciapaków tam jest i już dupę spinacie, w dupie byliście i gówno widzieliście.
A teraz wracajcie czytać frondę, wmeritum i jakieś inne manipulujące waszymi słabymi umysłami pierdoły.
Wolololo, dobrze, że każdy wie, że jesteś jednym z naczelnych trolli tego portalu, bo w taki debilizm zawarty w poście ciężko się nabrać.
Nie muszę też wspominać o paleniu przez polaczków flagi Unii Europejskiej, dzięki której łatwiej im założyć firmę, kształcić się za granicą, itd. Ale po co.
Nie ma, nie było i nie będzie czegoś takiego jak "flaga UE", jeżeli już chcesz się wdawać w dyskusję ośle, to jest to sztandar, nie flaga.
Poza tym, dziwię się ludziom, że wchodzą z Tobą w dyskusję (o ile tak to można nazwać). Każda wymiana zdań z twoją osobą, kończy się na rzucaniu w siebie błotem.
A "polaczków" zostaw sobie dla swojego grona znajomych z marszu równości.
@Radeghost 77% gwałtów na szwedkach-muzulmanie, co tydzien rozruchy, liczne pobicia, co piąty mieszkaniec Szwecji jest muslimem mam kurwa dalej wymieniac? to ty manipulujesz. pojechales z tego swojego sohaczewa najdalej do warszawy i juz żes kurwa caly swiat widzial. skad sie biora te koszmary
Chyba cie coś pokurwiło. Co 5 to muzłumanin? Zajebiste masz statystyki...
Uśmiałem się. UE produkuje nowe przepisy w takich ilościach, że sami za nimi nie nadążają-był przypadek jakiegoś posła, który przyznał, ze głosował za ACTA, bo nie ogarniał już czego dotyczy głosowanie. Jak kurwa taki ogrom biurokracji ma komukolwiek służyć?
EDIT @UP
za wikipedią
Muzułmanie 250 tys. wszystkich ludzi 9,6 mln, co daje ca. 26% ciapaków w społeczeństwie. Dużo się nie jebnął
EDIT 2: jebnąłem się w liczeniu procentów o jedno miejsce po przecinku, powinno być 2,6%, dzięki kalosz90 za zwrócenie uwagi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów