📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ten z prawej tez jest ruchany bo nie widać ?
Wygladaja jak zaby kermit opierdzielone bejca czarna. Nie podoba mi sie
Ultra rzadki szwedzki PePe, zalajkuj a spotka cię muslimska inwazja
Rysunek do poprawki. Wszyscy powinni miec usmiechniete buzie i byc szczesliwi.
Szczerze? To już naprawdę nie jest śmieszne... I cierpi na tym szary, statystyczny obywatel. Bo gdy zrobi się naprawdę gorąco krawaciarze którzy zamienili swoje państwo w szambo nie poniosą żadnej odpowiedzialności, i wypierdolą ze Szwecji ze swoim hajsem oraz rodzinami do innego kraju.
@Jaczuro,
niekoniecznie do poprawki. Zaraz powinien przybyć Captain Sweden, który rozprawi się raz na zawsze z islamistami
niekoniecznie do poprawki. Zaraz powinien przybyć Captain Sweden, który rozprawi się raz na zawsze z islamistami
A ja się tak zastanawiam. W Szwecji każdy może gwałcić, czy mogą to robić tylko bliskowschodni ubogacacze? Zastanawiam się gdzie jechać na wakacje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów