📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żydów, tych cywilizowanych (czyt. tych normalnie ubranych ) mam w dupie. Wolałbym, żeby wytępił ktoś cyganów.
w rzadzie cały rok mają Boże Narodzenie -co rusz to szopka
I to już można nazwać muzyką a nie jakiś dub step czy jak to zwał przestawiający klocki w mózgu, tylko niech mi nikt nie mówi ze to rzecz gustu bo to właśnie muzyka wpływa na charakter
a co do żydków macie racje nie wszystkich trzeba tak odrazu palić
a co do żydków macie racje nie wszystkich trzeba tak odrazu palić
premier Suchocka,Jerzy Buzek, ministrowie spraw zagranicznych Geremek, Rotfeld, Meller. Jakby zacząć tak sprawdzać kto jest żydem to antysemityzm stałby się naszym sportem narodowym.
Co mnie wkurwia to to, że autor jest amerykaninem i nie ma pojęcia co to jest geografia i demografia. Już chuj z tym, że dla niego Europa to kraj, ale podając państwa, gdzie jest najwięcej Żydków mówi o Francji i Polsce. A tymczasem:
Po tych Żydach i Cyganach bylibyście następni w kolejce. Jak tu nie kochać Polaków rasistów
Ciekawe czy równie ładnie uśmiechacie się jak Was nazywają murzynami Europy jebani hipokryci
Ciekawe czy równie ładnie uśmiechacie się jak Was nazywają murzynami Europy jebani hipokryci
fagin napisał/a:
@up
ok, ale koleś nie śpiewał o tym że we Francji i Polsce jest najwięcej żydów.
Ano. Szczególnie od 2:02 do 2:06.
Fakt faktem, przed wojnami było więcej żydków w Polsce, ale teraz powinni się martwić o siebie, a nie od nas.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów