I takie gry może kupić spokojnie 10-latek, który potem będzie miał koszmary i wizyty u psychologa. Takich gier powinno się zakazać w naszym kraju, lub tak jak wszelkiego rodzaju używki sprzedawać po ukończeniu 18 lat.
Jak wychowasz tak potem do psychologa będziesz zaglądać z dzieciakiem ja tam bym mu puścił na tym mario, w lewo by biegał raz w prawo i skakał do tego
Gdzie to kurwa ruchable jest...
Pewnie jakbyś widział kolesia to byś się nie pytał gdzie jest ruchable. Gej ALERT!!!!
"I takie gry może kupić spokojnie 10-latek"... no tak, 10 latek kupi sobie okulary VR i te pole do poruszania się za jakieś 2000 zł bez wiedzy rodziców, jak gówno wiesz to się nie odzywaj.
@LatajacyPancernik
"I takie gry może kupić spokojnie 10-latek"... no tak, 10 latek kupi sobie okulary VR i te pole do poruszania się za jakieś 2000 zł bez wiedzy rodziców, jak gówno wiesz to się nie odzywaj.
A ty zdajesz sobie sprawę, ze w takie gry możne sobie normalnie grać przed monitorem za pomocą klawiatury i myszki a to co widzieliśmy na filmiku to tak naprawdę opcja dla ludzi z hajsem. Jak gówno wiesz to się nie odzywaj.
I takie gry może kupić spokojnie 10-latek, który potem będzie miał koszmary i wizyty u psychologa. Takich gier powinno się zakazać w naszym kraju, lub tak jak wszelkiego rodzaju używki sprzedawać po ukończeniu 18 lat.
Zakazać? Dlatego, że Ty srasz w gacie i nie potrafisz odróżnić fikcji od rzeczywistości? Są gry, które można kupić dopiero po 18, ale co z tego, skoro tępi rodzice kupią to swojemu gówniarzowi.
A ty zdajesz sobie sprawę, ze w takie gry możne sobie normalnie grać przed monitorem za pomocą klawiatury i myszki a to co widzieliśmy na filmiku to tak naprawdę opcja dla ludzi z hajsem. Jak gówno wiesz to się nie odzywaj.
To może niech rodzic pilnuje swoje dzieci a nie od razu zakazywać wszystko? Zresztą bez okularów VR i tego wszystkiego takie straszne by to nie było...
To może niech rodzic pilnuje swoje dzieci a nie od razu zakazywać wszystko? Zresztą bez okularów VR i tego wszystkiego takie straszne by to nie było...
Chbya mnie nie rozumiesz, To co napisałem wcześniej nie było a propos 10 latków grających w takie gry tylko piłem do twkojego kozakowania. A, że rodzice powinni pilnować w co grają ich dzieci to sprawa oczywista i zgadzam się w 100 %. Tak, że ten.
Pewnie jakbyś widział kolesia to byś się nie pytał gdzie jest ruchable. Gej ALERT!!!!
Głodnemu chleb na myśli, kryptosie
Zakażmy też sprzedaży noży, bo nie daj boże ktoś się jeszcze skaleczy albo co gorsza zabije.
@LatajacyPancernik: Weź idź w pizdu. Po to jest PEGI, żeby rodzice nie kupowali dzieciom gier, które są dla nich nieodpowiednie. To, że zjebani rodzice kupują swoim dziesięciolatkom GTA V i Battlefielda IV to kompletnie inna sprawa. Nie ma jednego rynku gier. Są gry dla dzieci, gry dla młodzieży i gry dla dorosłych. Tak się akurat składa, że we wszystkie rąbie się na tych samych platformach. Cóż, pech. Niech rodzice wezmą w końcu kurwa odpowiedzialność za swoje szczyle, jak na rodziców przystało i poświęcą cztery sekundy na znalezienie oznakowania na pudełku/w opisie gry. Takie oznaczenie MUSI tam być, takie jest prawo.
10-latek może bez problemu kupić taką grę. Powinno się tego zakazać, jak i zakazuje się sprzedaży alkoholu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów