📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ni to śmieszne, ni sadystyczne
ok śmiesznie telepie prawą nóżką, ale to tyle, a i propagandowy speech też słaby, trzeba być dobrym oratorem, żeby przekonać ludzi!
ok śmiesznie telepie prawą nóżką, ale to tyle, a i propagandowy speech też słaby, trzeba być dobrym oratorem, żeby przekonać ludzi!
Jak się pierdoli głupoty to trzeba być Hitlerem albo innym Czefujarą, żeby ktoś Cię posłuchał
a kaj te panki co siedzą koło żaby zawsze i chcą zeby sie dorzucic do jabcoka? to dopiero sadyzm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów