📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Każdy polityk ma swoją niszę wyborców. Wyborcy pis też powinni się dać nabrać na taki wiec. W końcu ciągle ich ruchają w dupę i udają, że jest fajnie i nie boli.
orfevsz napisał/a:
Każdy polityk ma swoją niszę wyborców. Wyborcy pis też powinni się dać nabrać na taki wiec. W końcu ciągle ich ruchają w dupę i udają, że jest fajnie i nie boli.
Wyborcy pisu nie biorą przykładu z wyborców po.
orfevsz napisał/a:
Ciebie ruchają
Powiem tak, pod sciane to cale lewe gowno. 5zl w leb i po problemie, ale w kraju gdzie co drugi gowniarz ma giwere, strach z telefonem wyjsc to kurwa jaja maja...
Biedroń rozszerzył działalność polityczną na międzynarodową?
orfevsz napisał/a:
Przyjdzie zmiana władzy i dalej będą Kowalskiego ruchać w dupę. Władza to "władza"
Jak może wygrać polityk, który pozwala zboczeńcom flagę państwową z dupy wyciągać?
Bambrych napisał/a:
Jak może wygrać polityk, który pozwala zboczeńcom flagę państwową z dupy wyciągać?
w źródle jest wzmianka że się tłumaczył iż nie miał na to wpływu... brzmi swojsko znajomo, nieprawdaż? bez względu na szerokość i długość geograficzną: jedno i to samo pierdolenie polityków jak od szablonu... hatfu
był parę lat temu taki jeden tęczowy generał co kandydował na radnego Kielc, też dużo szumu narobił a chuja do mordy dostał a nie głosy mieszkańców. Z tym będzie to samo...
Halman napisał/a:
czas umierać
Ależ proszę, droga wolna. Nie zapomnij nagrać filmiku jeśli zrobisz to w jakiś widowiskowy sposób
mwaski napisał/a:
Nie zapomnij nagrać filmiku jeśli zrobisz to w jakiś widowiskowy sposób
nie zrobię ci tej przyjemności
Komora gazowa, pakować takie gówno ja mogę Cyklon B sypać i będę spał jak niemowlak. To jest ściąganie cywilacji człowieka do poziomu poniżej małpy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów