📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na główną z tym!
Wizjer daje szerszy kąt widzenia, niż spojrzenie przez szybkę. Ale tego autor pionowego filmiku raczej nie zrozumie.
A mnie się wydaję na dodatek, że wizjer jest w drugą stronę. Mogę się mylić
Poza tym, przez te 2 szyby na 100% wszystko widać w szerszym kącie
Poza tym, przez te 2 szyby na 100% wszystko widać w szerszym kącie
UK,
więc podejrzewam, że drzwi montował jakiś wolak, poznaje po zapachu cebuli z pod wyecieraczki
więc podejrzewam, że drzwi montował jakiś wolak, poznaje po zapachu cebuli z pod wyecieraczki
W UK to raczej popularne tzn.. takie okna w drzwiach i wejście od razu jest do salonu w wielu przypadkach... tzn niektórzy robią z tego pomieszczenia salon
Chujowy troll, sör nem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów