18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Wizualizacja
Spoon9 • 2012-01-23, 23:48
To mój pierwszy post więc chciałbym się przywitać
a więc
Witam

No dobrze. Szperając w necie znalazłem piękny i pełen mocy crash test który perfekcyjnie odzwierciedla to co stanie się 26 stycznia. Łatwo zgadnąć kto na tym filmiku jest kim
Zgłoś
R................u 2012-01-24, 0:39
to 26 ginie rysiek ?
Zgłoś
macu66 2012-01-24, 3:46
Małysz wróci na skocznie swoim autkiem i wygra !?
Zgłoś
Harry Pojeb 2012-01-24, 9:48
Fake nie ma kierowcy...
Zgłoś
K................k 2012-01-24, 10:07
Ładne toto i muzyczka fajna Piwo.
Zgłoś
dziczek91 2012-01-24, 12:33
nie rozumiem opisu ale podoba mi się
Zgłoś
Miranda 2012-01-24, 17:23
@ up
autor pewnie chciał być fajny i trendi

And remember, respect is everything!
Zgłoś
Keepo 2012-01-24, 17:29 17
Wiesz, mamy tu taką tradycję. Mianowicie tępimy nowicjuszy co by im się w dupach nie poprzewracało Tak więc: Chujowe, strasznie. Nie wiem skąd ty to kurwa wziąłeś chyba z bajek dla dzieci. Prawie usnąłem oglądając to : /

Zgłoś
Takeda 2012-01-24, 17:57 1
@up a coś Ty taki delikatny?

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
nightlion 2012-01-24, 17:58 3
ja pierdole.. niedlugo beda przychodzic i mowic

czesc jestem piotrus (np. bez urazów od razu )
mam 16 lat i jest to moj pierszy material ktory zamieszczam na witrynie sadistic.pl ( tak.. bo nie beda jeszcze wiedziec ze stare wygi mowia NA SADOLU)

mam nadzieje ze spodoba wam sie ( i nie zbluzgacie mnie za to) (tak.. jakby sie spodziewali od razu )

i dostane duzo piw i komentarzy.

ponadto chcialem pozdrowic babciĘ i mojego psa.

(a na marginesie JA osobiscie nie umiem tych ikonek wstawiac, i coby sie za duzonei smiac, sam jeszce nic nei wstawilem.. ale POwaznie NIE WIEM JAK )

pzdrp

ba dum
ts!
Zgłoś
Cienió 2012-01-24, 18:06 1
Jedynie co mnie smuci to to, że nikt nie siedział w środku

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
cys23 2012-01-24, 19:50
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Mateuszzl 2012-01-24, 21:16
@up

Kolejny frajer który myśli że jak napisze "wypie**alaj" to jest hejtem...
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-24, 23:04
Ładnie przypierdolił, chciałbym siedzieć na tylnym siedzeniu

nightlion napisał/a:

ja pierdole.. niedlugo beda przychodzic i mowic

czesc jestem piotrus (np. bez urazów od razu )
mam 16 lat i jest to moj pierszy material ktory zamieszczam na witrynie sadistic.pl ( tak.. bo nie beda jeszcze wiedziec ze stare wygi mowia NA SADOLU)

mam nadzieje ze spodoba wam sie ( i nie zbluzgacie mnie za to) (tak.. jakby sie spodziewali od razu )

i dostane duzo piw i komentarzy.

ponadto chcialem pozdrowic babciĘ i mojego psa.

(a na marginesie JA osobiscie nie umiem tych ikonek wstawiac, i coby sie za duzonei smiac, sam jeszce nic nei wstawilem.. ale POwaznie NIE WIEM JAK )

pzdrp

Chyba nieźle się spociłeś pisząc to... I jeszcze chwalisz się własną hipokryzją
Zgłoś
KlotorKurwa 2012-01-25, 9:47
ciekawe, czy będzie kiedyś długi sznur komentarzy w którym nikt się do nikogo nie przypierdala
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów