Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debile... Wszyscy obywatele tych państw starają się o wizę wjazdową dopiero na granicy USA. Wtedy urzędnik pozwala bądź nie przekroczyc granicę USA. Jedyny plus to taki, że za to nie płacą, tak jak my.
Polacy dostają tak jakby promesę, że ich wpuszczą na granicy z wizą wbitą w paszport. Ale czasem jest i tak, że pomimo wizy nie wpuszczają..
ESTA kosztuje 14 dolarow i robi ja sie przez internet, ma waznosc do 4-ech lat.
Na granicy policjant pyta sie po co przyjechales i gdzie pracujesz w twoim kraju.
Bylem 2 razy w tym roku z wloskim paszportem
Debile... Wszyscy obywatele tych państw starają się o wizę wjazdową dopiero na granicy USA. Wtedy urzędnik pozwala bądź nie przekroczyc granicę USA. Jedyny plus to taki, że za to nie płacą, tak jak my.
Polacy dostają tak jakby promesę, że ich wpuszczą na granicy z wizą wbitą w paszport. Ale czasem jest i tak, że pomimo wizy nie wpuszczają..
Debil... Na wizie jest napisane wprost, że NIE jest promesą i mimo jej uzyskania urzędnik imigracyjny może nie wpuścić.
A czemu mamy wizy? Bo za dużo jełopów próbuje tam pojechać. Liczba odrzuceń wynosi ponad 10%.
Przykład z autopsji. Para około 25 lat. Zawód: Bezrobotni. Cel wyjazdu: Zakupy w Nowym Jorku. Jakoś mnie nie zdziwiło, że wizy nie dostali...
Przykład z autopsji. Para około 25 lat. Zawód: Bezrobotni. Cel wyjazdu: Zakupy w Nowym Jorku. Jakoś mnie nie zdziwiło, że wizy nie dostali...
OTÓŻ TO !!! Ale nikt nie chce tego dostrzec, bo są tak wściekle antyamerykańscy albo po prostu głupi, że tego nie zauważają. A pierdolenie typu "my też wprowadźmy wizy dla Amerykanów" skomentuję w ten sposób: - to my chcemy jechać do nich, a nie oni do nas ...
Wydaje mi się, że nie lubi Nas bardziej polonia hamerykańska bardziej niż rząd i sami tubylcy...Tubylcy, zlepek wszystkiego, a Polak Polakowi najczęściej wilkiem...
PS. W Chicago nawet języka znać nie musisz...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów