Wyszedł do policji z pistoletem do paintballa.
Wyszedł do policji z pistoletem do paintballa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może dlatego, że ja wzywałem.
Ja też miałem dziś wizytę Policji... przebiegła jednak spokojniej...
Może dlatego, że ja wzywałem.
Czyżby w służbie społeczeństwa ?
Policja to największe skurwysyny, kretyny i niedojdy życiowe! Już sam fakt wybrania sobie takiego zawodu świadczy o totalnym zidioceniu! Niech giną dziady pierdolone, a ich żony niech się kurwią z murzynami
A jak Ci podpierdolą samochód lub ojebią chatę, to pewnie zadzwonisz po pogotowie energetyczne czy może zabawisz się w detektywa?
Policja to największe skurwysyny, kretyny i niedojdy życiowe! Już sam fakt wybrania sobie takiego zawodu świadczy o totalnym zidioceniu! Niech giną dziady pierdolone, a ich żony niech się kurwią z murzynami
Ty tak na poważnie czy po prostu jesteś pierdo*nięty? Już sam fakt takiego pisania świadczy o Twoim totalnym spierd*leniu umysłowym. Mam nadzieję, że jak Ciebie i Twoją żonę wyrucha jakiś Murzyn to nie zgłosisz tego na Policję - dla zasady. Chociaż w sumie pewnie dla Ciebie to będzie przyjemność.
Ten kto to napisał jest przykładem trzy paskowego sebixa o totalnym spierdoleniu umysłowym. Brawo! Jesteś kretynem, mam prośbę, usuń konto.
A sam jak osrany jestes to drzesz morde - Ratunku Policja, ogorek mi w dupie utknął
Ty tak na poważnie czy po prostu jesteś pierdo*nięty? Już sam fakt takiego pisania świadczy o Twoim totalnym sp****leniu umysłowym. Mam nadzieję, że jak Ciebie i Twoją żonę wyr*cha jakiś Murzyn to nie zgłosisz tego na Policję - dla zasady. Chociaż w sumie pewnie dla Ciebie to będzie przyjemność.
Paręnaście lat temu słuchałem audycji na żywo z udziałem jakiegoś tam policjanta, zachęcającego do "ofiarnego pomagania policji".
Jako pierwszy zadzwonił facet i opowiedział swoją historię .
Z bloku widział jak włamują się do samochodu sąsiada.
Zadzwonił na Policję i zgłosił sprawę opisał sprawców - włamanie trwało nadal - komisariat 500m od miejsca przestępstwa. Podał policji swoje dane zgodnie z procedurami...
(Policjant ze studia przerywa słuchaczowi i chwali postawę obywatela)
Słuchacz opowiada dalej...
Policja przyjechała po 1 godzinie. Złodzieje dawno odjechali samochodem sąsiada.
Następnej nocy spalił się jego samochód. Przez kolejny miesiąc dzwoniono do niego z pogróżkami.
Słuchacz miał dwa pytania do policjanta ze studia:
1.Skąd złodzieje wiedzieli, który samochód podpalić i znali jego nr telefonu?
2. Czy policjant ze studia serio oczekuje, że w podobnej sytuacji ja jeszcze raz zgłoszę popełniane przestępstwo policji i będę się narażał?
W studiu zapanowała cisza przez dłuższą chwilę...
Puścili muzykę, kontynuowanie audycji nie miało sensu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów