Zachęcam do komentowania.
Zachęcam do komentowania.
o ile nie połamiesz palców na klawiaturze nic takiego ci nie grozi
kobiety z reguły wolą ginekologów mężczyzn, ponieważ są delikatniejsi
Jakiej kurwa reguły? o czym ty mówisz? Wiesz co oznacza słowo reguła?
Delikatniejsi? Odsetek "brutalnych" kobiet - ginekologów jest zapewne taki sam jak odsetek mężczyzn. Sęk w tym, że mężczyzn jest więcej, więc wyższe jest prawdopodobieństwo iż trafisz na tego łagodnego.
Jeśli były przeprowadzane jakieś badania co do "delikatności" to proszę podać, inaczej wypierdalaj z takimi bzdurami. Ankiety z onetu w których udział biorą 13letni chłopcy także wsadź sobie w ryj.
Głupie pieprzenie - delikatniejsi są. Co za mit. A jak ktoś nie jest delikatny, to rozpierdoli ci pizdę i umrzesz? A ostre rżnięcie to już pasuje? Śmiechu warte.
Moja kobieta uważa za odrażające chodzenie do ginekologa którym jest facet, jest to raczej poniżej jej godności toteż tego nie praktykuje. Zna również moje zdanie na ten temat które jest podobne.
Jedyny wyjątek to ciąża, tam potrzeba męskiej dłoni.
Jakiej kurwa reguły? o czym ty mówisz? Wiesz co oznacza słowo reguła?
Nie wiem jak to wyszło, ale przez przypadek dałem Ci piwo A tak przy okazji - wolałbyś, żeby Ci w gacie zaglądał facet czy kobieta ? Też kiedyś byłem za tym, żeby moja dziewczyna chodziła do kobiety ginekolog, ale potem zmądrzałem; no i jednak kobiety w większości wolą facetów ginekologów. Z resztą taki ginekolog naogląda się dość cip więc ta jedna więcej mu różnicy nie robi i jakoś szczególnie raczej do tej jednej nie "podchodzi"...
Nie wiem jak to wyszło, ale przez przypadek dałem Ci piwo A tak przy okazji - wolałbyś, żeby Ci w gacie zaglądał facet czy kobieta ? Też kiedyś byłem za tym, żeby moja dziewczyna chodziła do kobiety ginekolog, ale potem zmądrzałem; no i jednak kobiety w większości wolą facetów ginekologów. Z resztą taki ginekolog naogląda się dość cip więc ta jedna więcej mu różnicy nie robi i jakoś szczególnie raczej do tej jednej nie "podchodzi"...
W większości? Kto Ci to powiedział?
Jakoś i ja i 100% moich znajomych koleżanek, których znam zdanie, uważa, że lepiej iść do kobiety, bo to mniej krępujące. W końcu lekarka ma to samo pod ubraniem i lepiej wie, co czuje kobieta, niż mężczyzna, który może to wiedzieć tylko z teorii(nie mówię, że lekarze są gorsi. Po prostu pewnych rzeczy nie mogą doświadczyć).
Bardzom ciekaw tych dopochwowych fotek
W większości? Kto Ci to powiedział?
Jakoś i ja i 100% moich znajomych koleżanek, których znam zdanie, uważa, że lepiej iść do kobiety, bo to mniej krępujące. W końcu lekarka ma to samo pod ubraniem i lepiej wie, co czuje kobieta, niż mężczyzna, który może to wiedzieć tylko z teorii(nie mówię, że lekarze są gorsi. Po prostu pewnych rzeczy nie mogą doświadczyć).
No dobra, większość to pojęcie względne - większość wśród moich znajomych. Dziewczyny, które na pierwszy raz szły do kobiety potem zmieniały lekarzy na facetów, bo stwierdziły, że kobiety są właśnie mniej delikatne, a czasem nawet chamskie. Ale to wszystko zależy od konkretnych lekarzy
Ale ogólnie co chciałem przekazać - zazdrość o ginekologa faceta to idiotyzm. Tak samo jak przesadna zazdrość, przez którą laska szybciej może kopnąć w dupę faceta albo go przekręcić Też kiedyś byłem chorobliwie zazdrosny, ale na szczęście mi przeszło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów