18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
j................e 2013-03-06, 9:26
Poszedł siedzieć źle, nie poszedłby siedzieć też źle. Poszedł na 12 lat źle, poszedłby na 8 źle, na 10 źle... ehhh
Zgłoś
xXMolochXx 2013-03-06, 10:18 2
Też bym zajebał. żaden inny facet nie będzie zaglądał w cipkę mojej kobiety. Dziękuję Dobranoc
Zgłoś
R41NM4N 2013-03-06, 11:26
@up
o ile nie połamiesz palców na klawiaturze nic takiego ci nie grozi
Zgłoś
vass 2013-03-06, 11:42
To gość nie wie, że dupa nie mydło, się nie wymydli ?
Zgłoś
korinogaro 2013-03-06, 11:53 1
Kiedyś cywilizacja miała szansę na rozkwit, najgłupsze i najmniej sprytne jednostki były eliminowane przez wszelakie zjawiska pogodowe, głód, dzikie zwierzęta, trujące rośliny, a na dodatek żyły dość krótko (jak i wszyscy przedstawiciele homo sapiens sapiens. Teraz niestety pozbawiliśmy się tych wszystkich zagrożeń i takie zdebilałe okazy chodzą całe i "zdrowe", a co gorsze szkodzą znacznie dłużej niż kiedyś :/ Co jeszcze bardziej dobijające to właśnie takie indywidua się najsprawniej rozmnażają bo poza jebaniem to specjalnie nie mają nic innego do roboty...
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-03-06, 12:10 4
amalthea napisał/a:

kobiety z reguły wolą ginekologów mężczyzn, ponieważ są delikatniejsi

Jakiej kurwa reguły? o czym ty mówisz? Wiesz co oznacza słowo reguła?

Delikatniejsi? Odsetek "brutalnych" kobiet - ginekologów jest zapewne taki sam jak odsetek mężczyzn. Sęk w tym, że mężczyzn jest więcej, więc wyższe jest prawdopodobieństwo iż trafisz na tego łagodnego.

Jeśli były przeprowadzane jakieś badania co do "delikatności" to proszę podać, inaczej wypierdalaj z takimi bzdurami. Ankiety z onetu w których udział biorą 13letni chłopcy także wsadź sobie w ryj.

Głupie pieprzenie - delikatniejsi są. Co za mit. A jak ktoś nie jest delikatny, to rozpierdoli ci pizdę i umrzesz? A ostre rżnięcie to już pasuje? Śmiechu warte.

Moja kobieta uważa za odrażające chodzenie do ginekologa którym jest facet, jest to raczej poniżej jej godności toteż tego nie praktykuje. Zna również moje zdanie na ten temat które jest podobne.

Jedyny wyjątek to ciąża, tam potrzeba męskiej dłoni.
Zgłoś
g................z 2013-03-06, 13:04
jego żonka poszła do faceta i zgodziła się na macanko, ona powinna dostać łomot.
Zgłoś
lukee85 2013-03-06, 13:32
NafazowanyKoleś napisał/a:

Jakiej kurwa reguły? o czym ty mówisz? Wiesz co oznacza słowo reguła?

Nie wiem jak to wyszło, ale przez przypadek dałem Ci piwo A tak przy okazji - wolałbyś, żeby Ci w gacie zaglądał facet czy kobieta ? Też kiedyś byłem za tym, żeby moja dziewczyna chodziła do kobiety ginekolog, ale potem zmądrzałem; no i jednak kobiety w większości wolą facetów ginekologów. Z resztą taki ginekolog naogląda się dość cip więc ta jedna więcej mu różnicy nie robi i jakoś szczególnie raczej do tej jednej nie "podchodzi"...
Zgłoś
raf-ret 2013-03-06, 13:41
powinni go przykuć i dać ginekologowi go zbadać baaardzo dokładnie
Zgłoś
D................i 2013-03-06, 13:43 1
Poszedł do więzienia i teraz pewnie niejeden zobaczy jej cipsko przez te 12 lat.. gj
Zgłoś
Hexe 2013-03-06, 14:47
lukee85 napisał/a:

Nie wiem jak to wyszło, ale przez przypadek dałem Ci piwo A tak przy okazji - wolałbyś, żeby Ci w gacie zaglądał facet czy kobieta ? Też kiedyś byłem za tym, żeby moja dziewczyna chodziła do kobiety ginekolog, ale potem zmądrzałem; no i jednak kobiety w większości wolą facetów ginekologów. Z resztą taki ginekolog naogląda się dość cip więc ta jedna więcej mu różnicy nie robi i jakoś szczególnie raczej do tej jednej nie "podchodzi"...

W większości? Kto Ci to powiedział?
Jakoś i ja i 100% moich znajomych koleżanek, których znam zdanie, uważa, że lepiej iść do kobiety, bo to mniej krępujące. W końcu lekarka ma to samo pod ubraniem i lepiej wie, co czuje kobieta, niż mężczyzna, który może to wiedzieć tylko z teorii(nie mówię, że lekarze są gorsi. Po prostu pewnych rzeczy nie mogą doświadczyć).
Zgłoś
Krak 2013-03-06, 14:50
"Zobacz zdjęcia" mógłbyś uruchomić ten przycisk z pierwszego zdjęcia.
Bardzom ciekaw tych dopochwowych fotek
Zgłoś
lukee85 2013-03-06, 15:36
Hexe napisał/a:

W większości? Kto Ci to powiedział?
Jakoś i ja i 100% moich znajomych koleżanek, których znam zdanie, uważa, że lepiej iść do kobiety, bo to mniej krępujące. W końcu lekarka ma to samo pod ubraniem i lepiej wie, co czuje kobieta, niż mężczyzna, który może to wiedzieć tylko z teorii(nie mówię, że lekarze są gorsi. Po prostu pewnych rzeczy nie mogą doświadczyć).

No dobra, większość to pojęcie względne - większość wśród moich znajomych. Dziewczyny, które na pierwszy raz szły do kobiety potem zmieniały lekarzy na facetów, bo stwierdziły, że kobiety są właśnie mniej delikatne, a czasem nawet chamskie. Ale to wszystko zależy od konkretnych lekarzy
Ale ogólnie co chciałem przekazać - zazdrość o ginekologa faceta to idiotyzm. Tak samo jak przesadna zazdrość, przez którą laska szybciej może kopnąć w dupę faceta albo go przekręcić Też kiedyś byłem chorobliwie zazdrosny, ale na szczęście mi przeszło.
Zgłoś
SalvaCzoko 2013-03-06, 16:05
Za próbę 12 lat, za zabójstwo "skuteczne" ludzie dostają w zawieszeniu lub po 8 lat, patologia xD
Zgłoś
Millduck 2013-03-06, 16:53 1
Kurwa, człowiek zapieprza jak dziki osioł na studiach, potem się specjalizuje, dokształca, zakłada gabinet, pracuje w pocie czoła na każdą złotówkę, może ma nawet rodzinę na utrzymaniu... Znajdzie się jeden popierdoleniec, któremu coś się ujebało w pustym łbie, pośle na jebany wózek albo od razu do piachu i jeszcze będzie sobie wesoło żył na koszt podatników - democracy at its finest
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów