rolnik szaleje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rolnik Może jeszcze kobieta.
@up
Pewnie w osobowym. Bo chyba traktorek miał pierwszeństwo. I tak ktoś zaraz wymyśli że nie bo tam inne przepisy itp.
Proponuję więc dodanie do regulaminu punktu z Kodeksem Drogowym Sadystów wtedy będzie jasne
Pewnie w osobowym. Bo chyba traktorek miał pierwszeństwo. I tak ktoś zaraz wymyśli że nie bo tam inne przepisy itp.
Proponuję więc dodanie do regulaminu punktu z Kodeksem Drogowym Sadystów wtedy będzie jasne
Po co sam sobie filmuje antyradar... Chyba, że tam jeszcze legalny jest.
Jebany Rusek z antyradarem jeździ
Znaków nie widać, więc przy lewoskręcie osobówka powinna poczekać, to traktorek musial coś zrobić bo jak by przyjebał w osobówke to by jej nie było już (zakładam, że w Rosji są podobne przepisy i w ogóle są jakieś przepisy ).
soban2100 napisał/a:
Znaków nie widać, więc przy lewoskręcie osobówka powinna poczekać, to traktorek musial coś zrobić bo jak by przyjebał w osobówke to by jej nie było już (zakładam, że w Rosji są podobne przepisy i w ogóle są jakieś przepisy ).
A tam gdzie nie ma przepisów większy ma pierwszeństwo
Stał gość z kamerą w aucie i nic się nie działo, to rolnikowi zrobiło się przykro.
Schettino style
Myślę, że Macierewicz wyjaśni sprawę Tak na rocznicę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów