- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Korea płn. ogólnie dziadostwo ale doceniam jedno: na powitanie flagi polskie między ich flagami, no i ogólnie powitanie z pełna pompą.
Potrafili nas uszanować. Piwko.
Dobrze że napisali, że to powtórka, bo już zacząłem myśleć, że to na żywo.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
LoperPL napisał/a:
Też byś potrafił docenić gdyby za nie machanie flagą groził Ci strzał w łeb albo wysłanie całej rodziny do gułagu do końca życia?
Przeczytaj jeszcze raz potem komentuj. Chodzi mi to że RZĄD potrafił docenić wizytę. Nie o to że ludzie z radością machają. Chodziło mi o te flagi wysokie a nie chorągiewki. Wyobrażasz sobie takie powitanie gdyby Rudy pojechał do USA? Nie dość że to byłby zaszczyt dla przyjezdnych to Obama patrzyłby na delegację z Pl z góry i tak samo Putin.
KRLD zawsze mnie fascynowała jako państwo. Poza tym jak widze, że coś w poczekalni ma 14 piw to daje to 15 żeby było na głównej. Prawie jak moderator
Szeryfian napisał/a:
Korea płn. ogólnie dziadostwo ale doceniam jedno: na powitanie flagi polskie między ich flagami, no i ogólnie powitanie z pełna pompą.
Musieli. Komunizm to komunizm, czy chcieli czy nie musiało być hucznie. W PRL podczas różnych świąt też dawali ludziom małe flagi w ręce i zaganiali na obchody
ps. Jaruzelski to jebana kurwa, która sprzedała nasz kraj. Kto zna prawdziwą historię Polski (nie tą z podręczników szkolnych) ten wie. Nie osadzą go, bo się go boją. Ma coś na każdego, bo wielu ludzi na stanowiskach dzisiaj "pomagało" komunistom. Niestety komuniści nadal mają dużo do powiedzenia w Polsce i kierują wieloma sprawami zza kurtyny.
@wiesiors4
"Jaruzelski to jebana kurwa" ... się ciesz, że cyrylicą nie piszesz. Może i komuch, może lewactwo, może zamordował wielu ludzi, ale chciał nie chciał nie miał wyboru, dzięki niemu przynajmniej nie ma ruskich u Nas, swoją drogą jak nie on to ktoś inny byłby na jego miejscu.
"Jaruzelski to jebana kurwa" ... się ciesz, że cyrylicą nie piszesz. Może i komuch, może lewactwo, może zamordował wielu ludzi, ale chciał nie chciał nie miał wyboru, dzięki niemu przynajmniej nie ma ruskich u Nas, swoją drogą jak nie on to ktoś inny byłby na jego miejscu.
"obaj mężowie stanu"
No kurwa to są skurwysyny! Piękną wizję Polski miał jaruzelski...
No kurwa to są skurwysyny! Piękną wizję Polski miał jaruzelski...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów