Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widze że moda na płodowego sadola trwa, jebne coś o aborcji , na bank bedzie duzo piwek ambitna młodzież! Ten portal staje sie już tak przewidywalny jak kwejk czy inne gówno.
o kurwa,ale napieroliem sie jest moc kurwa mac, koam alkol SADOL PELNA PARA KURWA MC
Powinieneś dostać bana za analfabetyzm...
btw. myslalem ze jestes czarnuchem, bo Kris(chris) to typowo czarne imie, a dalej myslalem ze masz "KFC" w nicku
@up nie mów że po pijaku w ogole obchodzi ciebie ortografia lub poprawiania literówek
btw. myslalem ze jestes czarnuchem, bo Kris(chris) to typowo czarne imie, a dalej myslalem ze masz "KFC" w nicku
Po pijaku to ja mam ciekawsze zajęcia niż siedzieć przed kompem...
Chris to skrót od Christoph niedouczony waflu... a jeśli Krzysztof to dla Ciebie murzyńskie imię to nie mam pytań...
A tak w ogóle dopierdalasz się do nicku sam mając najbardziej zjebany nick jaki dotąd tu widziałem... myślisz że jesteś fajny z takim ? Eh.. idź się przewietrz...przez okno najlepiej.
Po pijaku to ja mam ciekawsze zajęcia niż siedzieć przed kompem...
Chris to skrót od Christoph niedouczony waflu... a jeśli Krzysztof to dla Ciebie murzyńskie imię to nie mam pytań...
A tak w ogóle dopierdalasz się do nicku sam mając najbardziej zjebany nick jaki dotąd tu widziałem... myślisz że jesteś fajny z takim ? Eh.. idź się przewietrz...przez okno najlepiej.
Co za gościu, powiedziałem dla żartu, ale widać że to prawda, bo gosciu tak zacisnal poslady, ze moglyby robić za dziadka do orzechów.
A tu masz gratis, oklepane bo oklepane, ale przyda ci sie
Tekst nie miał na celu dyskryminowanie nigerów jakim jest ChrisKFC, a masc na bol dupy czysto z przyjacielskich względów w trosce o bezpieczenstwo użytkownika ~tak dla modów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów