📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drzwi więcej warte niż tego szamponu nakradli.
Ale patent dobry, bo złapany na gorącym, można powiedzieć że to wypadek i przypadkiem wjechałeś bo omijałeś kotka, a zacząłeś zbierać fanty bo to szok powypadkowy.
I co oni tam ukradną , tipsy i lakier do paznokci. Ahhh te głupie czarnuchy.
Salon piękności. Fabryka do uzdatniania pasztetów i wprowadzania w błąd mężczyzn. A pózniej jakieś koślawe dzieci z tych ,,laleczek” wychodzą.
Poszukiwani są złodzieje lakieru do włosów, żelu do włosów extra strong i odświeżacza powietrza bris.
kedzior242 napisał/a:
Drzwi więcej warte niż tego szamponu nakradli.
Nie pierdol. To był przeciwłupieżowy. Warte ryzyka

Siedzę i myślę co można w takim salonie wartościowego zajebać. Jedyne co wymyśliłem to wszystkie nożyce fryzjerskie bo potrafią trochę kosztować.
otworzyc salon > zostawic w nim torbe pieniedzy > wynajac czarnuchow za 12£/h zeby ukradli torbe > zglosic kradziez
innej opcji nie widze
innej opcji nie widze
gelynder1 napisał/a:
a skąd wiadomo ze to w angli ? kierownice ma ma tak jak my
ja pierdole... jąkać sie podczas pisania...

mesjans napisał/a:
Siedzę i myślę co można w takim salonie wartościowego zajebać. Jedyne co wymyśliłem to wszystkie nożyce fryzjerskie bo potrafią trochę kosztować.
Na 99% to jest robota na zlecenie a na filmie widzimy przynajmniej jednego chlopaka/konkubenta pracujacej tam dziewczyny, lub panienki, ktora niedawno odeszla/zostala zwolniona. Szybko wpadną. Mysle, ze chodzilo o jakis utarg - kilkaset funciakow, wlascicielka moze nie zabierala codziennie utargu ze soba, utarg mogl byc zanoszony do banku z samego rana itd. Sadze, ze mogli zajebac kilka profesjonalnych maszynek, nozycy itd. Moge sie mylic - mogli sie wlamac by zajebac szampon

Rejestracja angielska. Nie zdziwiłbym się, gdyby skuter nie był kradziony. Poziom intelektualny brytoli już dawno przestał mnie dziwić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów