📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomijając kierowcę debila
To co za kurwa debil wpadł na pomysł instalacji gazu na dachu? Jeszcze z przodu? Przecież wiadomo, że prędzej czy później jakiś dzban spróbuje się wcisnąć pod za niski most xD
To co za kurwa debil wpadł na pomysł instalacji gazu na dachu? Jeszcze z przodu? Przecież wiadomo, że prędzej czy później jakiś dzban spróbuje się wcisnąć pod za niski most xD
To jest problem z montażem gazu w samochodach solidnie wykorzystanych "przestrzennie", jak autobusy czy minivany - nie ma gdzie butli wsadzić Dlatego do amerykańców dusigrosze ładują zbiorniki pod podwozie, obok kolektora wydechowego i rurki tłumika, albo pod nogi pasażerów w schowki - a potem płaczą na przeglądach
Pany, to nie jest zwykły LPG to je CNG gdzie zbiorniki muszą być duże i pancerne bo niestety CNG nie da sie skroplić i muszą być pod dużym ciśnieniem.
Pozdrawiam nie jestem fachowcem
Pozdrawiam nie jestem fachowcem
Nikt nie sprawdził trasy?
Black Snake napisał/a:
Pomijając kierowcę debila
U nas większość autobusów gazowych tak ma.
Debile... a gdzie ma byc zbiornik pod podłogą żeby w razie W pasażerów wyjebało na orbitę?
R41NM4N napisał/a:
Debile... a gdzie ma byc zbiornik pod podłogą żeby w razie W pasażerów wyjebało na orbitę?
nie no, slusznie prawisz. jelop jedzi pod wiadukt. pasazerowie spanikowani wstaja, krzyczac do kierowacy i..bum na miejsca grzyby!
Cytat:
W pizdu z takim filmem co się kończy w połowie.
Tak to jest jak sundajski wrzuca. Chyba odświeżę uBlocka ze skryptami blokującymi wyświetlanie postów określonych użyszkodników, które kiedyś ktoś tu wrzucił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów