Wyszedł i się dowiedział.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Wyszedł i się dowiedział.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ilu zastopowało na dziewczynie w czerwonym? niby nic ale potencjał ma..
lysymisio6969 napisał/a:
Naczy sie, jutro pucujesz ekran, a dzisiaj freda?
Ale ładnie wytlumaczyl. Piwo za te sierpowe
lysymisio6969 napisał/a:
Spieprzają spermiarzu
Tam może przeszło bez echa. U nas by trafił do pierdla. Dobrze ze żyjemy w Polsce
Ciula napisał/a:
Tam może przeszło bez echa. U nas by trafił do pierdla. Dobrze ze żyjemy w Polsce
Nie rób tam kurwidolka, pewnie jakieś prawne konsekwencje będą, ale związku z ich mniejszym IQ od rasy panów z czyli białej, często tam się Napierdalaja.
gostek jak z balonu szyko sqierdolił
Piękny przykład jak działaniem w afekcie można zrujnować sobie życie. Facet krzyżuje ręce, widać że nie chce się bić a dostaje strzała na beton. Do motorzysty dotarło szybko co zrobił, widać że jest zmieszany bo wie, że zjebał i ma przejebane.
ten co dostał, to chyba mu się śniło, że odjeżdżał z tego miejsca, bo tak fajnie łapkami ruszał
syga92 napisał/a:
Piękny przykład jak działaniem w afekcie można zrujnować sobie życie. Facet krzyżuje ręce, widać że nie chce się bić a dostaje strzała na beton. Do motorzysty dotarło szybko co zrobił, widać że jest zmieszany bo wie, że zj***ł i ma przej***ne.
Taaa od razu widać, że nie chce się bić haha
I teraz będzie dłużej zastawiał bramę. Przemoc to zawsze złe rozwiązanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów