Kijów - galeria sztuki współczesnej. Ukry kulturą zachłyśnięci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
"Cudze chwalicie, swego nie znacie".
IQ na tym samym poziomie.
draxiem2 napisał/a:
"Kibice Ajaksu wpadli sobie kulturalnie do tego lokalu na piwko. Legionistom się to nie spodobało i postanowili rozwalić ten lokal. Logiczne."
IQ na tym samym poziomie.
oni kurwa nie wiedzieli co brać, cymbały pewnie po kasiorę przyszli
Sztuka nowoczesna to nie stuka tylko wielka kupa
W sumie sztuka współczesna to niewielka strata, tylko na chuj oni okładają w kółko tego biednego ochroniarza?
czemu oni to zrobili ktoś mi wytłumaczy ?
U nas kato-taliby pod teatrem kabaret odprawiają i aktorów chcą wieszać.
takich chuj co mocni są tylko w proporcjach dziesieć do jednego i udają kozaków z zakrytymi twarzami pelno jest na calym swiecie , lekarstwo tylko jedno.... strzał ostrzegawczy w potylicę
Skurwysyny mocne w kupie. Szacun dla ochroniarza, nie pękł mimo przewagi liczebnej, w chuj gazu w twarz - i chwała mu za to.
Jak ja nienawidzę tego narodu..
Jak ja nienawidzę tego narodu..
Nadstawiamy w sumie drugi policzek.
Gdyby zamiast po JPII pojechali po Mahomecie to byś szybko zobaczył w TV co mam na myśli.
Ps. A co do tej "sztuki" - wszystkie obsesje lewicowych zjebów w pigułce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów