📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
U mnie w pracy kiedyś gościu tak drugiemu uciął stopę łyżką. Najebany ostro i od razu w ruch alkomaty poszły. Chyba 29 osób wpadło na alkomacie tego dnia i do dziś ta praktyka jest stosowana.
A tu widzimy jakąś sierotę bez odruchów samozachowawczych. Dużo czasu było, trzeba było wskoczyć do lemiesza.
A tu widzimy jakąś sierotę bez odruchów samozachowawczych. Dużo czasu było, trzeba było wskoczyć do lemiesza.
Jakakolwiek forma czystości jest sprzeczna z ideą kacapskości, kacap wchodząc do przybytku z tym związanego ryzykuje życiem.
urzekła mnie twoja historia
jakim był problem że by stała obok i patrzyła? nie miesciła się ?za wąsko?
piterpiotrek napisał/a:
jakim był problem że by stała obok i patrzyła? nie miesciła się ?za wąsko?
brak mózgu
Sadistic uczy, ostatnio pakowałem zakupy do auta i za mną parkowało auto, zobaczyłem że baba i odrazu ugialem nogi w kolanach do spierdalaania.
Nieprawda, lektor nie wyjaśnił największej zagadki - po chuj ten typ tam stał? I nawet nie próbował uciekać.
Na łyżce ja zawiózł?
Chodziłem do technikum samochodowego. Na warsztatach wryli mi w beret żeby nigdy, choćby nie wiem co, nie wprowadzać samochodów na kanał stojąc przed ich maską. Właśnie z tego powodu. To było 25 lat temu a ciągle o tym pamiętam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów