Pewnie się wkurwił o kolejne awizo...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cheeki napisał/a:
Przecież każdy dobry obywatel może legalnie posiadać broń.
Wiedziałem że jakiś czerep to napisze...
Próbowałeś? Masz pojęcie ile z tym jest problemów i jak duże koszty?
S.T.U_Cummins napisał/a:
By można było w każdej chwili napaść na pocztę?
Tak
S.T.U_Cummins napisał/a:
Faktycznie. Dzięki ograniczonemu dostępowi do broni , przestępcy w Polsce nie mają dostępu do broni...
polakwrocek napisał/a:
Faktycznie. Dzięki ograniczonemu dostępowi do broni , przestępcy w Polsce nie mają dostępu do broni...
A kiedy ostatni raz ktoś do Ciebie wyskoczył z bronią? Że musiałeś mu oddać kasę i żałowałeś bo nie miałeś jak się bronić.
dobrze ci tak kurwo zdychaj
Ciekawi mnie jak tam ma się prawo w stosunku do typka co go odjebał. Niby zrobił dobry uczynek ale jednak zajebał.
Źródło co prawda tego nie podaje, ale ja bym obstawiał, że to gliniarz po służbie...
Jeśli tak, to jedyne co go czeka, to pochwała od przełożonego...
Jeśli nie, to też mu nic wiele nie zrobią. W Brazylii jest BARDZO mocno napiętnowane złodziejstwo, czy napady (zwłaszcza z użyciem broni). Można by wręcz powiedzieć, że jest umowne przyzwolenie społeczne na odjebanie takich śmieci i nikt z tym nie ma problemu...
Jeśli tak, to jedyne co go czeka, to pochwała od przełożonego...
Jeśli nie, to też mu nic wiele nie zrobią. W Brazylii jest BARDZO mocno napiętnowane złodziejstwo, czy napady (zwłaszcza z użyciem broni). Można by wręcz powiedzieć, że jest umowne przyzwolenie społeczne na odjebanie takich śmieci i nikt z tym nie ma problemu...
S.T.U_Cummins napisał/a:
Yyy że wut? Gdyby każdy miał dostęp do broni to właśnie nie byłoby takich akcji ponieważ każdy by się bał zrobić taki skok w obawie o własne życie.
SeJano napisał/a:
Gdyby każdy miał dostęp do broni to właśnie nie byłoby takich akcji ponieważ każdy by się bał zrobić taki skok w obawie o własne życie.
No rzeczywiście, USA są tego najlepszym przykładem IQ ameby.
fieryangel napisał/a:
Dlatego właśnie każdy dobry obywatel powinien móc legalnie posiadać broń.
I za taki czyn społeczny dostałbyś kare dożywocia w polandii..
Cheeki napisał/a:
No rzeczywiście, USA są tego najlepszym przykładem IQ ameby.
Ale wiesz że USA to kraj federalny i każdy Stan ma tam inne prawo i że w większości Stanów w USA aby mieć broń to trzeba mieć pozwolenie? owszem, znacznie łatwiej jest je dostać niż w Polsce ale jednak nie jest to kwestia wniosku i dwóch tygodni na rozpatrzenie. Nie każdy Stan w USA to Teksas a "W Teksasie się nie kradnie".
SeJano napisał/a:
Yyy że wut? Gdyby każdy miał dostęp do broni to właśnie nie byłoby takich akcji ponieważ każdy by się bał zrobić taki skok w obawie o własne życie.
a gdybym nie walił tyle wiader w nocy to bym nie siedział na sadistic...
Siema mordo w poniedziałek na noc do roboty az musze sie upierdolic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów