📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chuj z tym, warto kupowac mazde mx5 II, w cenie 12-14klockow ? Bd to dobty sprzet? Chodzi mi o wersje 140km
Aasia sliczne cycki, possałbym
Nie opłaca się, lepiej kup Multiplę, bardziej wyróżnisz się z tłumu
Jaka strata czasu!!!!!!!!!!!
kurwa, cały filmik czekałem aż ktoś auto rozwali o ten skaczący podjazd.
Połączenia greka z cyganem? Za leniwy żeby kraść.
@gepardcheetah
Nie pomyślałeś, że to żart, jak rozumiem? Powinna być tu plakietka, że każdy żart lub ironia jest traktowane jako wyłudzanie wirtualnych piw, a dozwolone są jedynie poważne i rzeczowe komentarze. Uwierz, że nie dowartościowuję się w ten sposób w internecie. Ty natomiast musisz być doświadczony skoro doszukujesz się drugiego dna w jednym, krótkim zdaniu.
To ja nie zrozumiałem żartu? Haha
Typowa blondynka
Kurwa Grecy jako jedni z niewielu szanują i nawet lubią polskich turystów, a wy na nich najeżdżacie. Porównywać Greka to cygana? Chyba was pojebało. Pojedźcie sobie do Grecji to poznacie ich gościnę i stosunek do Polaków.
Cytat:
To ja nie zrozumiałem żartu? Haha
Typowa blondynka
Tak, tak. Teraz jak prawdziwy niby "facet" lub typowy użytkownyk sadistica, który ujmniejsza wszystkim tylko nie sobie, zaczniesz się wykręcać, że to jednak ja- kobieta nie zrozumiałam. Wyłudzanie piw, to wyłudzanie piw w moim żarcie dało się znaleźć ironię i dystans do tego, że jestem kobietą (szczególnie znając żart tejże strony), natomiast Twój to żaden żart tylko teza, jedno zdanie stwierdzające. Gdyby facet tu napisał, że "kobieta pewnie wjechałaby do morza" to zapewne nie napisałbyś nic, ale kobieta z dystansem do siebie to już "wyłudzaczka wirtualnych piw".
PS. Nie urodziłam się blondynką, nie jestem farbowaną blondynką, nawet nie jestem 100% słowianką (by móc doszukać się czegokolwiek blond w mojej osobie) więc nie rozumiem do czego to się w ogóle odnosiło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów