📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Grecy byli zbyt leniwi, żeby falochron zbudować. Choć z pewnością pieniądze na jego konstrukcję wydali.
O kurwa
Aasiia, niezła próba wyłudzenia piwek
Nic się nie martw,jak jesteś ładna to ten gruby by za ciebie wjechał
A czekałem jak jakieś auto wyjebie, a tu chuj, dupa, cyce - nic. Wszyscy wjechali cali i zdrowi.
kurwa,tyle oglądania myślałem że na koniec jakiś wbije się w rampę
debile... ten gruby ich kierował, gdy akurat fala zaczynała rosnąć ;p
@gepardcheetah
Nie pomyślałeś, że to żart, jak rozumiem? Powinna być tu plakietka, że każdy żart lub ironia jest traktowane jako wyłudzanie wirtualnych piw, a dozwolone są jedynie poważne i rzeczowe komentarze. Uwierz, że nie dowartościowuję się w ten sposób w internecie. Ty natomiast musisz być doświadczony skoro doszukujesz się drugiego dna w jednym, krótkim zdaniu.
Nie pomyślałeś, że to żart, jak rozumiem? Powinna być tu plakietka, że każdy żart lub ironia jest traktowane jako wyłudzanie wirtualnych piw, a dozwolone są jedynie poważne i rzeczowe komentarze. Uwierz, że nie dowartościowuję się w ten sposób w internecie. Ty natomiast musisz być doświadczony skoro doszukujesz się drugiego dna w jednym, krótkim zdaniu.
Obok stał kilkutonowy obciążnik który mógłby ustabilizować rampę, ale wolał kierować ruchem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów