Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jako ktoś luźno cytujący Sośnierza, nie powinieneś potępiać za niepłacenie złodziejskich podatków !
Nikogo nie cytowałem i nie wiem kto to, ale sprawdzę.
edit: sprawdziłem, jakiś długowłosy po teologii. Znaczy, że mnie obraziłeś, gdybym tylko mógł, to zajebałbym ci kopa przez kabelek (od internetu).
Ta wjazd policji... albo ustawka dla wyświetleń
Kurywy aż tak dobrze nie grają
Ta po prawej całkiem przyjemna
Wszystkie przyjemne i dobre na sobotnią imprezkę
A niech se kurwa robią co chcą, nie twój jebany interes ani mój. Pewnie jest jakaś strona dla dorosłych gdzie można sobie je pooglądać dobrowolnie. Nikt Cię nie zmusza, a do puki nie robią tego na live na youtube gdzie mogą oglądać np dzieci to nie widzę nic złego. Chcą się kurwić niech się kurwią, a ty jak kolejny janusz cebulak, dupsko Ci zżera z zazdrości, nie wiem czy to dlatego, że jak większość polaków masz w genach uprzykrzać i robić innym pod górkę czy masz jakąś grubą grażynkę, która nawet ręką Ci nie zwali, a co dopiero poruchać. Idź opodatkuj kościół jak taki cwaniak jesteś.
No, w końcu im się dobrali do dupy. Trzepią kasę na lizaniu sobie końcowego odcinka układu pokarmowego, a podatków to się płacić nie chce.
Są mądrzejsze od ciebie, przynajmniej świadomie nie dadzą się okradać. Ty robisz zakupy w Lidlu/biedrze/Rossmanie/innym gównie i dajesz się dymać zachodnim koncernom na 50 mld rocznie (!). Jebać podatki, rozdawnictwo i socjalizm, ale skoro już egzystujemy w takich warunkach to przynajmniej niech to będzie na sprawiedliwych warunkach.
Dziewczyny robią konkurencję dla mafijnych burdeli/klubów, to i pieski się znalazły z nalotem. To samo gówno mamy u siebie.
@parekselans
A niech se kurwa robią co chcą, nie twój jebany interes ani mój. Pewnie jest jakaś strona dla dorosłych gdzie można sobie je pooglądać dobrowolnie. Nikt Cię nie zmusza, a do puki nie robią tego na live na youtube gdzie mogą oglądać np dzieci to nie widzę nic złego. Chcą się kurwić niech się kurwią, a ty jak kolejny janusz cebulak, dupsko Ci zżera z zazdrości, nie wiem czy to dlatego, że jak większość polaków masz w genach uprzykrzać i robić innym pod górkę czy masz jakąś grubą grażynkę, która nawet ręką Ci nie zwali, a co dopiero poruchać. Idź opodatkuj kościół jak taki cwaniak jesteś.
Są mądrzejsze od ciebie, przynajmniej świadomie nie dadzą się okradać. Ty robisz zakupy w Lidlu/biedrze/Rossmanie/innym gównie i dajesz się dymać zachodnim koncernom na 50 mld rocznie (!). Jebać podatki, rozdawnictwo i socjalizm, ale skoro już egzystujemy w takich warunkach to przynajmniej niech to będzie na sprawiedliwych warunkach.
Dziewczyny robią konkurencję dla mafijnych burdeli/klubów, to i pieski się znalazły z nalotem. To samo gówno mamy u siebie.
Tee, gówniaki, wyluzujcie trochę wora. Żart musiałby was kopnąć w dupę, żebyście go dostrzegli. A poza tym, panienki dobrze mi znane, nadają na Chaturbate, prawie całą rentę na nie przepuszczam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów