📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rozumiem że wypadek itp, ale skoro już tam pojechał na parking to mógł idealnie zaparkować obok pozostałych samochodów
to cwel
Mówisz, że trafił matkę z dzieckiem
pablohasan napisał/a:
to cwel
Cwel– obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami i wykluczoną przez to z kategorii git-ludzi (grypsujących).
Ja tutaj widzę potocznie zwanego pirata drogowego.no chyba że kierującego znasz osobiście to już nie wnikam.
Szare auto w szarówe pewnie jeszcze bez swiateł zajebiście widoczne musiało być i przekroczona prędkość co mogło pójść nie tak jeszcze na śliskiej drodze hmmmm Pizda w skręcającym też ślepa/
Mówi się że Rosja to stan umysłu a nie kraj. I to raczej prawda, niestety smutna.
Nie ma dnia żebym nie widział na ulicy kozaka co na wczesnym czerwonym da radę.
Gościu jedzie za mną 20 metrów. Odpala się żółte. Ja daję radę stanąć, on mnie mija.
Naprawdę bardzo niewiele nam brakuje, żeby na YouTube leciały filmy z Polski a nie Rosji.
Każdy cwaniak. Każdy szybszy i lepszy.
A z racji pracy mogę stwierdzić, że jakieś 80% aut na polskich drogach nie nadaje się do jazdy. Z wielu powodów.
Najczęściej tacy właśnie są mistrzami szos.
I o ile ogólnie ludziom nie życzę źle tak mam nadzieję, że ci mistrzowie rozpierdolą się na przydrożnym słupie a nie czyjejś rodzinie.
Nie ma dnia żebym nie widział na ulicy kozaka co na wczesnym czerwonym da radę.
Gościu jedzie za mną 20 metrów. Odpala się żółte. Ja daję radę stanąć, on mnie mija.
Naprawdę bardzo niewiele nam brakuje, żeby na YouTube leciały filmy z Polski a nie Rosji.
Każdy cwaniak. Każdy szybszy i lepszy.
A z racji pracy mogę stwierdzić, że jakieś 80% aut na polskich drogach nie nadaje się do jazdy. Z wielu powodów.
Najczęściej tacy właśnie są mistrzami szos.
I o ile ogólnie ludziom nie życzę źle tak mam nadzieję, że ci mistrzowie rozpierdolą się na przydrożnym słupie a nie czyjejś rodzinie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów