Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
to jest piekne w samochodach projektowanych jeszcze kilkanascie lat temu. ten land cruiser 100 po tym pierdolnieciu powinien moc spokojnie pojechac dalej, co najwyzej mial popekany zderzak i lampy. jak go projektowali to jeszcze nie mysleli nad strefami zgniotu pozwalajacymi przesunac sie silnikowi metr do tylu
Jak bys mial odrobine oleju w glowie to bys wiedzial, ze po to sa strefy zgniotu zeby odbierac energie z uderzenia. Im twardszy samochod tym gorzej - w koncu to nie predkosc zabija tylko gwaltowne jej wytracenie...
Jak bys mial odrobine oleju w glowie to bys wiedzial, ze po to sa strefy zgniotu zeby odbierac energie z uderzenia. Im twardszy samochod tym gorzej - w koncu to nie predkosc zabija tylko gwaltowne jej wytracenie...
jak jestes taki ą ę to zrobmy mala probe: ty wsiadziesz w jakies 5 gwiazdkowe megane czy cos takiego z wyjebanymi w kosmos strefami zgniotu a ja w takiego lc 100 i jebniemy czolowke przy 60. zobaczymy jak twoje wytracanie energii wyjdzie w starciu z konkretnym kawalem zelastwa, ile tej energii odbierze. bo widze ze ni chuja nie zrozumiales co napisalem, skomentowales na zasadzie przysrania sie do czegokolwiek byle cos nasmarowac
jak jestes taki ą ę to zrobmy mala probe: ty wsiadziesz w jakies 5 gwiazdkowe megane czy cos takiego z wyjebanymi w kosmos strefami zgniotu a ja w takiego lc 100 i jebniemy czolowke przy 60. zobaczymy jak twoje wytracanie energii wyjdzie w starciu z konkretnym kawalem zelastwa, ile tej energii odbierze. bo widze ze ni chuja nie zrozumiales co napisalem, skomentowales na zasadzie przysrania sie do czegokolwiek byle cos nasmarowac
Debilu, jak chcesz porównywać to porównuj równe sobie samochody. Czyli 5 gwiazdkowe Clio czy Megane z taką właśnie ładą jak na filmiku. Kiedy masa i prędkość obu aut będą podobne, wtedy można porównywać i wyniki będą miały jakieś odwzorowanie w rzeczywistości. Jak bardzo uparłeś się na tego Landa to zmierz go kurwa z X5 a nie z Megane.
Debilu, jak chcesz porównywać to porównuj równe sobie samochody. Czyli 5 gwiazdkowe Clio czy Megane z taką właśnie ładą jak na filmiku. Kiedy masa i prędkość obu aut będą podobne, wtedy można porównywać i wyniki będą miały jakieś odwzorowanie w rzeczywistości. Jak bardzo uparłeś się na tego Landa to zmierz go kurwa z X5 a nie z Megane.
czy ja cie obrazam jebany gimbusie? czy kazda dyskusje zaczynasz jak typowy matol od wyzywania zeby zaakcentowac swoja ulomnosc?
i dalej wolalbym siedziec w lc100 nic w x5, ale co taki ciec ktory jezdzi fabia ojca moze wiedziec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów