📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
00:03 słychać Krupe z Tapmadl
Szkoda psa, a i kierowca pizda bo widział ze pies stoi blisko auta
Szkoda psa, a i kierowca pizda bo widział ze pies stoi blisko auta
@up
po1. chuj z tym psem- ważne, że fajnie poleciał
po2. jak ci go szkoda to wypierdalaj na demoty; ustal kto kierował, kto jechał na sankach i przed sąd z nimi (jak się uda to może kare śmierci dostaną!)
po3. pewnie ty to jesteś zajebisty kierowca
po1. chuj z tym psem- ważne, że fajnie poleciał
po2. jak ci go szkoda to wypierdalaj na demoty; ustal kto kierował, kto jechał na sankach i przed sąd z nimi (jak się uda to może kare śmierci dostaną!)
po3. pewnie ty to jesteś zajebisty kierowca
Jest powt. w slow motion jest piwo.
Zaraz pewnie jakiś kretyn założy psu event na facebooku z apelem do prezydenta o dożywocie dla jadącej na sankach.
@aniblaze,
ni do rymu ni do taktu, wypierdalaj.
ni do rymu ni do taktu, wypierdalaj.
Nie wiem co wy tam widzicie, ale to ewidentnie pies przypierdolił w dziewczynę... I to całkiem skutecznie - ustawił się, przypierdzielił z bara, zrobił obrót i wylądował na 4 łapach, a ona pewnie nadal gdzieś leży w rowie i się zastanawia: Po chuja wychodziłam dziś z kuchni
gdzie pies ma na ciele zimową pogodę?
Pytam, bo każesz jebnąć psa w zimową pogodę.
Pytam, bo każesz jebnąć psa w zimową pogodę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów