to sobie pohasał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Natura FUCK yeAH
camaro, z 67' są najpiękniejsze, osobiście zrobiłbym laske za akie auto
Panie autor,za te tagi powinieneś dostać chuja w zęby żebyś miętosił...albo kurwa nie,bo za dobrze byś miał.Pomijając ten feler weź się jebnij o słup,tak dla dobra ogółu kurwa.Krzywdy se nie zrobisz boś debil
Piszę tego komentarza bo wrzuciłem taki sam post ale niestety wyjebali mi do BYŁO.PL bo chuju nie umiesz otagować pokurwiszczu jebany...obyś szczeźniał...
Piszę tego komentarza bo wrzuciłem taki sam post ale niestety wyjebali mi do BYŁO.PL bo chuju nie umiesz otagować pokurwiszczu jebany...obyś szczeźniał...
jacek86s to zes dojebal... z 67 ? czlowieku to jest Camaro ale czwartej generacji z lat 2009+. Buractwo bez wiedzy sie takimi autami nigdy rozbijac nie powinno
Tomtomm, zanim zaczniesz wyzywać innych upewnij się, że sam przy tym właśnie nie robisz z siebie buraka.
A bardziej bezpośrednio: naucz się kurwa czytać pajacu!
Jacek86s nie napisał, że samochód na filmiku to camaro z 67. On tylko odniósł się do postu wyżej, poinformował, że to Camaro i zaznaczył, że te z 67 uważa za najpiękniejsze i... resztę pozostawię bez komentarza
Jeśli matury z polskiego jeszcze nie miałeś to przyłóż się do nauki czytania ze zrozumieniem, bo sam zrobisz z siebie "buractwo bez wiedzy". Pozdrawiam
A bardziej bezpośrednio: naucz się kurwa czytać pajacu!
Jacek86s nie napisał, że samochód na filmiku to camaro z 67. On tylko odniósł się do postu wyżej, poinformował, że to Camaro i zaznaczył, że te z 67 uważa za najpiękniejsze i... resztę pozostawię bez komentarza
Jeśli matury z polskiego jeszcze nie miałeś to przyłóż się do nauki czytania ze zrozumieniem, bo sam zrobisz z siebie "buractwo bez wiedzy". Pozdrawiam
U nas nad morzem była sytuacja, że na plaży jakiś ptak porwał yorka
Kundel na smyczy, ale babka się nie spodziewała i jej wyrwało ten sznur
Kundel na smyczy, ale babka się nie spodziewała i jej wyrwało ten sznur
Jak wiedzę taki filmik to mi się przypomina ten z dzieciakiem co go takie ptaszysko ziemi poderwało a potem się okazało że to fejk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów