to sobie pohasał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre.. ale byłoby lepsze gdyby porwał tą dziewczynke :]
Czekałem na to,jak ja bardzo na to czekałem
Czujny skurwiel Kumpel był z "psem" na rybach. Chihuahua to raczej szczur. Słyszy pisk, odwraca się, a ptak spierdala z jego kundlem.
Cryo napisał/a:
Czujny skurwiel Kumpel był z "psem" na rybach. Chihuahua to raczej szczur. Słyszy pisk, odwraca się, a ptak spierdala z jego kundlem.
nie bierz tego gówna więcej przed snem
Dobre mamy też kochamy
To jest dzika natura w najczystszej postaci i nie musisz patrzeć na AnimalPlanet albo NG.
Sadol wystarczy.
Sadol wystarczy.
akcja od 0:35
Hehe, ojciec od razu zaczął się śmiać, ale tak jakby się powstrzymywał. Zapewne zważywszy na reakcję kobitki i dziecka. Założę się że wyglądało to jak na tym słynnym gifie z dwoma kobitkami i uśmiechającym się facetem
edit: o tak:
edit: o tak:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów