Wjechał samochodem do środka centrum handlowego, poszedł na zakupy ale ochroniarze byli jeszcze bardziej cwani
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze mu zrobili ! Myślał , że jest cwaniakiem ale trafił na lepszych od siebie
Dałby w pizdę to by była akcja. Po chuj on się tak zastanawiał...
jeśli facet jeździ ypsilonem, którym większość kobiet wstydzi się jeździć, to boi się zarysać lakier na swoim autku równie mocno, co na paznokciach
Ciekawe w jakim to było kraju. W Polsce za wybicie szyby w samochodzie oraz przetrzymywanie podałby ich do sądu i wygrał.
Wjechał i co? Nagle mu się benzyna skończyła? Fabrica Italiana di Automobili Torino niech szuka lepszej reklamy dla lanci.
User34 napisał/a:
I dobrze mu zrobili ! Myślał , że jest cwaniakiem ale trafił na lepszych od siebie
Na pewno na głupszych, bo on nie próbował dalej, a oni coś tam roz..li. On dostanie mandaty a oni rachunek za zniszenia-nie widać dalszych działań poza siedzeniem w aucie. Tak to będzie ze strony sadu wyglądało.
Mogli poczekać na policję, to by facet dostał mandaty na kwotę jak za tankowanie na pół roku
Cytat:
lepszych? oni mu dali wsiąść i się zamknąć w samochodzie
Ktoś mówił o wjeżdżaniu autem do centrum handlowego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów