This is Sparta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pan przeczytał multum książek o ubiorze średniowiecznych rycerzy, uzbrojeniu, sposobach walki ale chyba ani jednej o zasadach i honorze
chciałbym zobaczyć minę osoby, która wynajmuje im tę salę jak zobaczy ślad po tym
Ale dostał w hełm
Emil z Akademi Miecza? xD
To nie jest już tylko zabawa w rekonstruowanie tylko po prostu nowy rodzaj sportu walki pełno kontaktowej, chuj z honorem, dumą itd. kopy, łokcie idą w ruch. Efektowne, na pewno efektywne i fajnie się ogląda!
To nie jest już tylko zabawa w rekonstruowanie tylko po prostu nowy rodzaj sportu walki pełno kontaktowej, chuj z honorem, dumą itd. kopy, łokcie idą w ruch. Efektowne, na pewno efektywne i fajnie się ogląda!
Nom, rekonstrukcja. A ten który dostał w łeb to któryś z braci takiego jednego Cybury z wrocka. Skąd wiem? Widziałem to u niego tydzień temu ^^
Nie dziwne że butem go zdjął skoro cały czas machał kawałkiem plastiku co nie przynosiło żadnych efektów.
fajnie Rycerze w Nike'ach i tenisówkach...
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów