Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Bo w stanach masz tzw. 'hate crime' i jest to bardzo popularna zagrywka nygrów do białych aby lecieć na policję i zgłaszać przestępstwo nienawiści.
Przykładowo jeśli ty jesteś czarny a ja biały i dam ci w mordę to jeśli polecisz i powiesz, że ci strzeliłem bo jesteś czarny a nie dlatego, że mnie wkurwiłeś to wyrok będzie w chuj większy jeśli sąd w to uwierzy.
Dokładnie to tak jak u nas z tymi zasranymi peda.... przepraszam homoseksualistami, którzy co by im się nie stało to od razu zagrywają kartą homofobii. Przykładowo jakaś firma redukuje zatrudnienie to wszyscy zwalniani pracownicy tracą ją z powodu redukcji zatrudnienia, ale oczywiście trafia się jeden homoseksualista, który będzie krzyczał, że firmie panuje homofobia. Niestety lobby homoseksualistów jest aktualnie bardzo silne i często próbują coś ugrać dla siebie wykorzystując tą cała chorą tolerancje dla wszystkich dewiacji.
Dlaczego oni tak przejmują się słowami nieznajomych, którzy uprzykrzają im życie i jeszcze wchodzą z nimi w dyskusje?
Zawsze jak oglądam te hamerykańskie kłótnie to się nadziwić nie mogę że oni wszyscy są jacyś pojebani. Gruba matka rzuca hasłem "you disrespect me", a ci wpadli w taką panikę jakby co najmniej wyciągnęła spluwę i jeszcze krzyczą, że ją szanują. Wyobrażacie sobie coś takiego w Polsce? Jakąś tipsiarę, która wyjechałaby z tekstem że jej nie szanuję z powodu np. koloru włosów i dookoła tego tematu kręciłaby się kłótnia? U nas ktoś taki dostałby w michę, albo porzadną wiązkę obelg i na tym by się skończyło. Co za kraj.
Dlaczego oni tak przejmują się słowami nieznajomych, którzy uprzykrzają im życie i jeszcze wchodzą z nimi w dyskusje?
to juz bylo przerabiane... nie moga nic zrobic bo jest czarna i jak cokolwiek zrobia to ona pojdzie na policje i powie, ze jej rasisci napastowali dziecko i chcieli ja pobic przez jej kolor skory i maja przejebane... w europie tez to samo forsuja. w UK przez 16 lat dzialaly pakistanskie gangi pedofilskie w roznych miastach i policja mimo zgloszen nie ruszala tematu, bo bali sie oskarzen o rasizm... olbrzymie raporty sa na ten temat obecnie...
kilka et lat temu nikt nie mogl zle mowic o bialym czlowieku bo mialby przejebane. to sobie lewaki wymyslily, ze teraz bialy czlowiek nie moze zle mowic o nikim innym, z racji na tak zwana "sprawiedliwosc spoleczna", ktora chuja ma wspolnego z jakakolwiek sprawiedliwoscia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów