taka sytuacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
taka sytuacja
Niech zrobią wersje z napisami po angielsku, taki zajebisty wkręt na pewno spodoba się nie tylko nam.
z deczka pedalskie to wszystko
No i co? Kliknąłem przez przypadek i to znaczy że obejrzałem? Iautor dostanie kasę ze kliknięcie? Jak za reklamę? Lepiej by było żeby autor każdego filmiku lub reklamy dostawał punkty za całość obejrzaną bo zawsze jak mi się wpierdoli jakaś reklama to od razu wyłączam.
Za prymitywnych dresoli piwa nie będzie
Niektórzy nie skumali nawet - że to oni byli.
Duke77 napisał/a:
Co w tym jest pedalskiego niby?
"Swój swojego wyczuje" - ot i cała zagwozdka
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
z deczka pedalskie to wszystko
Jak zawsze wychodzi, że siedzenie przed kompem to najbardziej męskie zajęcie
rozpierdalają mnie kolesie dwa metry w bicepsie, 4m w klacie i półtorej w udzie z główką malutką jak od szpilki i o wyglądzie 15-latka... prowadzący to książkowy przykład
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów