gile z nosa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ludzie reagują jakby im ktoś matkę krzywdził
chuje, życze im mokrego pierda w drodze do pracy
lofix1 napisał/a:
a ludzie reagują jakby im ktoś matkę krzywdził
No tak, ty byś pewnie językiem tego gluta mu ściągnąl.
czekałem aż ktoś mu zajebie..
T-Will napisał/a:
ty byś pewnie językiem tego gluta mu ściągnąl
nie obchodzą mnie twoje fetysze i fantazje.
po prostu nie biegałbym jak jakaś jebana pedalina z rękoma w górze, bo typ z osmarkanym ryjem prosi mnie o chusteczkę.
lofix1 napisał/a:
nie obchodzą mnie twoje fetysze i fantazje.
po prostu nie biegałbym jak jakaś jebana pedalina z rękoma w górze, bo typ z osmarkanym ryjem prosi mnie o chusteczkę.
ty cioto niedorozwinięta umiesz oglądać ze zrozumieniem??!! on udawał, że im o włosy to wytrze albo o ubranie w takim wypadku pewnie zapłakał byś swój cwany ryj i pobiegł do mamy!!
Jeszcze nikt nie napisał: "A w Polsce to by od razu w ryj dostał" ???
tigerqaz napisał/a:
Jeszcze nikt nie napisał: "A w Polsce to by od razu w ryj dostał" ???
nie zauwazyles ze on same laski zaczepia ? ;p
dawno by dostal
Myślałem, że ktoś się najebał i robi lipe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów