📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
arth00ro napisał/a:
stare w huj
chuj !!! facet a nie wie jak się nazywa jego część ciała... Jak słownik nie pomaga to może ciekawostka pomoże: Chuj piszemy przez ,,ch", żeby wyraz był dłuższy.
Widzę że koleżanka biegle włada anegdotkami i ciekawostkami na temat chujów.
zobaczylem w 3 sek ta morde i wylaczylem
A myślał, że w końcu porucha... minęło 8 lat, ciekawe, czy coś się zmieniło?
Luis napisał/a:
chuj !!! facet a nie wie jak się nazywa jego część ciała... Jak słownik nie pomaga to może ciekawostka pomoże: Chuj piszemy przez ,,ch", żeby wyraz był dłuższy.
Język Polski uznaje dwie wersje.
nooo mistrzowie - ale go wkręciliście ... jesteście zajebisci - jesteście moimi personalnymi bogami wkręcania.
a poważnie... CO TO KURWA JEST?! :| jebie mnie jak się pedały bawicie z kolegą. Trzeba było dorzucić historyjke jakąś do tego to jeszcze bardziej miałbym powód żeby powiedzieć jak bardzo chujowy jest ten film.
a poważnie... CO TO KURWA JEST?! :| jebie mnie jak się pedały bawicie z kolegą. Trzeba było dorzucić historyjke jakąś do tego to jeszcze bardziej miałbym powód żeby powiedzieć jak bardzo chujowy jest ten film.
nie rozumie
orzechccc napisał/a:
nie rozumie
Normalne tu ostatnio - wrzuci cymbał jakiś film ze swojej prywatnej kolekcji "do walenia konia" coś tam degenerat napisze przy filmiku - a zćpani admini ładują na główną bo po kwasie wszystko jest przepiękne.
Hahaha, dobra akcja Szkoda że teraz żaden znajomy nie czatuję, niezła beka by była
No ale po coś on tam jednak przyjechał, wiec zapytam.. daliście mu?
@orzechccc, Ja to zrozumiałem tak, że typi podawali się na czacie za jakąś laskę i umówili się na spotkanie z ich nieświadomym niczego kumplem
No ale po coś on tam jednak przyjechał, wiec zapytam.. daliście mu?
@orzechccc, Ja to zrozumiałem tak, że typi podawali się na czacie za jakąś laskę i umówili się na spotkanie z ich nieświadomym niczego kumplem
Ciekaw jestem czy pomaga jej to w kuchni
Devilyn napisał/a:
Ciekaw jestem czy pomaga jej to w kuchni
No na pewno. Robi chujowe jedzenie.
gleboko niesmaczny dowcip.. czy doglebnie
Można pisać przez ch i h ale jak ktoś ma za krótkiego to sobie przedłuża pisząc przez ch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów