Wkręcanie przechodniów każdy wie o co chodzi Krótkie Gagi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KURWA! 151minut???
toć to prawie moda na sukces!
toć to prawie moda na sukces!
Dobrego mam neta wiec długie filmiki mogą mi zrobić nic
Po takich 3 minutowych filmikach zawsze uśmiałem się do rozpuku, ale po 151 minutach to się posikam i posram w majty
A jeszcze jeden filmik i ide spać
chalange admited
Przestał napierdalać kukurydzą w 132:41 a od 146:59 znowu zaczął, w między czasie zrobił sbie przerwe bo go chyba ręka bolała
Przestał napierdalać kukurydzą w 132:41 a od 146:59 znowu zaczął, w między czasie zrobił sbie przerwe bo go chyba ręka bolała
Czesiek181 napisał/a:
Dobrego mam neta wiec długie filmiki mogą mi zrobić nic
Co oznacza "dobry net"?
najtro napisał/a:
Po takich 3 minutowych filmikach zawsze uśmiałem się do rozpuku, ale po 151 minutach to się posikam i posram w majty
prędzej z głodu zdechniesz
Piwko za to, że mam co pooglądać do kawy, a może i nawet do obiadu ^^
151 minut do rekordu nolife'stwa.
a mógłbym w tym czasie: zrobić obiad, wyjśc na dwór i porobić cokolwiek pożytecznego, ogarnąć mieszkanie, pojechać na zakupy itp itd.
a tak zrobię: na szybko kanapkę i wpierdolę ją przed kompem oglądając te 151 minut krusząc na klawiaturę, nie wyjdę na dwór bo 151 minut zobowiązuje, nie ogarnę mieszkania bo jak 151 minie to zacznę oglądać kolejny filmik, do tego czasu zamkną mi sklep?
co ja piszę.
a mógłbym w tym czasie: zrobić obiad, wyjśc na dwór i porobić cokolwiek pożytecznego, ogarnąć mieszkanie, pojechać na zakupy itp itd.
a tak zrobię: na szybko kanapkę i wpierdolę ją przed kompem oglądając te 151 minut krusząc na klawiaturę, nie wyjdę na dwór bo 151 minut zobowiązuje, nie ogarnę mieszkania bo jak 151 minie to zacznę oglądać kolejny filmik, do tego czasu zamkną mi sklep?
co ja piszę.
80:19
Ale tą w okularach przeciwsłonecznych załatwił Hehe
Ale tą w okularach przeciwsłonecznych załatwił Hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów