📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak patrze na cierpierpienie dzieci(wykluczajac tych z bliskiego wschodu) to z checia przyjąłbym ten cały ból na siebie.
Ja nie wiem, jak te brudasy tak sie mnoza, wojna za wojna, glod, bieda, krokodyle, miny przeciwpiechotne i nic.... a u nas + 10 i - zalóóóż czapeczke, a Krzysio nie zalożyl i na drugi dzien, zapalenie pluc i umiera... no ja nie wiem
Od zarania dziejów wiadomo, że na wkręconą nogę dziecka w koło motocykla najlepszy jest okład ze świeżego pomidora.
@rozkurw ale z Ciebie mięka pizdeczka
No żesz kurwa... Noga połamana, palców brakuje, rany cięte a szaman pomidorem...
bardziej mnie rozjebało to że zaczęła go karmić cycem,
rozjebało ci nogę wyjesz z bólu a ktoś ci wkłada do ryja kebaba, nie no kurwa!!!!
rozjebało ci nogę wyjesz z bólu a ktoś ci wkłada do ryja kebaba, nie no kurwa!!!!
orzechcccc napisał/a:
@rozkurw ale z Ciebie mięka pizdeczka
bo przyjąłby cierpienie na siebie?
założe się, że w sytuacji kryzysowej to ty byś wymiękł jak pizdeczka i pierwszy płakał do mamusi, nie on. jego komentarz sprawia wrażenie, że pisał go wyważony, dojrzały człowiek. twój komentarz to popisywanie się jaki to ja jestem odważny, w dodatku przed internetową społecznością, podwójne dno.
ZbysłwaPierwszy napisał/a:
proste pytanie, ile dzieci wykarmiłeś własną piersią bądź w jakimkolwiek stopniu opiekowałeś się niemowlakiem?> Tak Panowie, podanie piersi takiemu niemowlęciu działa na niego uspokajająco, a co kurwa? Miała poklepać go po plecach i powiedzieć że wszystko będzie ok? Ja pierdole, jesteście prości jak budowa pierdolonego cepa. Dla takiego malucha podanie piersi i zapach własnej matki to prawie to samo co dla dorosłego człowieka podanie morfiny. Nawet podczas szczepień lekarze proszą matki aby podawały niemowlakom cycka, bo to je uspokaja, tak wiesz szczepienie to inna bajka niż wkręcenie sobie nogi w koła motocykla, ale jednak.bardziej mnie rozjebało to że zaczęła go karmić cycem,
Do szpitala z nim debile!
A może to nie pomidor tylko habanero?
Bo pomidory nie będą miały w sobie takiej zarazy co brudna woda, więc lepiej przemyć sokiem z pomidora. Z dwojga złego... Niestety oni nie mają tak wygodnie jak ty, z bieżącą wodą na każdym kroku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów