Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmmm chyba się zatrudnie w coca coliOglądalem dokument o CocaColi. Na swiecie istnieja 2 legalne sposoby sprowadzenia lisci kokainy do JU ES EJ. Na potrzeby przemyslu farmaceutycznego i na potrzeby CocaColi. Wyobraźcie sobie teraz jaki hajs tam musi iśc bokiem mając takie możliwości ;D
Oglądalem dokument o CocaColi. Na swiecie istnieja 2 legalne sposoby sprowadzenia lisci kokainy do JU ES EJ. Na potrzeby przemyslu farmaceutycznego i na potrzeby CocaColi. Wyobraźcie sobie teraz jaki hajs tam musi iśc bokiem mając takie możliwości ;D
Nie ma czegoś takiego jak liście kokainy. Mogą być ew. liście koki lub krzewu kokainowego.
Tak poza tym to zawsze wydawało mi się, że koka używana do produkcji Coca Coli jest pozbawiona środka odurzającego, podobnie jest z konopiami.
EDYTOWANO:
Cytat z Wiki:
Roślina wykorzystywana jest do produkcji Coca-Coli, przy czym o ile w początkach jej produkcji (po 1886 roku) surowiec zawierał kokainę, w późniejszych latach (po około 1900 roku) stosowany był dekokainizowany wyciąg z koki.
Nice try.
Ależ mi się podoba tamtejsza policja. Widać w ich działaniach ogromny profesjonalizm, mają odpowiednie podejście do obywateli przez co wzbudzają szacunek i pracują na swój autorytet. Nawet głupie mundury są u nich jakieś takie poważne, wzbudzają szacunek po prostu. A u nas... aaa nieważne.
Co Ty mówisz u nas też tak jest... No prawie
hej gosciu chcesz kupic cebuli?
- nie ...
zajeżdżają psy,
... o nie zwąchają naszą cebule w bagazniku.
- macie jakąś cebule w bagazniku?
Pies otwiera klape passeratti i wypada cebula.
Kolesie dostają po 200zl za nielegalny handel cebulą i 1000 zl za zawracanie policji dupy prankami.
i 5000 od skarbówki za sprzedaż bez odprowadzania podatku. Za każdy kg niefiskalizowanej cebuli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów