18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wkręcony tata
Pantilion • 2018-09-28, 20:22
Gnojki wkręcają napitemu ojcu ściemę i strzelają do puszki z odświeżaczem... i rżą jak konie. Oglądać od 0:25s.

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-09-29, 5:13 2
Tylko ja nie mam dźwięku?

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Pantilion 2018-09-29, 7:34 2
Argeusz napisał/a:

No kurwa, w jakim formacie ty dodajesz te filmy? tylko twoje wrzuty mi nie działają scr.hu/6ppw/bkd9j

W formacie A4, bo A3 mi się na monitorze nie mieści

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
dashadow 2018-09-29, 10:37
TB303 napisał/a:

Pisze się wielkiej litery, nie dużej.

WIELKĄ LITERĄ, a nie z wielkiej litery, panie niedoszły Miodku. Poza tym można też pisać dużą literą, to nie jest błąd. odsyłam do PWN - sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/wielka-litera-czy-duza-litera;443.html
Zgłoś
lasyk 2018-09-29, 11:46 6
Ja pierdole.. I po co gimbaza ma chodzić do szkoły na język polski. Na sadolu sami profesorzy. Miejsce w którym obejrzysz zmasakrowane zwłoki, słodkie kotki a po wszystkim przygotujesz się do matury.
Zgłoś
TB303 2018-09-29, 14:43
dashadow napisał/a:

WIELKĄ LITERĄ, a nie z wielkiej litery, panie niedoszły Miodku. Poza tym można też pisać dużą literą, to nie jest błąd. odsyłam do PWN - sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/wielka-litera-czy-duza-litera;443.html

Literówka, kurwa. Po drugim słowie, miało być 'z'.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-09-29, 17:06 1
Wietnamce mieli gorzej, napalm płonął dłużej.....
Zgłoś
Dupaapud 2018-09-29, 20:26
TB303 napisał/a:

Literówka, kurwa. Po drugim słowie, miało być 'z'.

To akurat nie literówka. Literówka to gdybyś napisał "Wiulkiej litery" - u zamiast e - czaisz? Literówka. Ten błąd, który odjebałeś to: N I E C H L U J S T W O hahahah

Dupa apud
Zgłoś
godfather1982 2018-09-29, 20:57
Kurwa a ja mysle jak kretów sie pozbyc w ogrodzie
Zgłoś
kapadocja 2018-09-30, 21:07
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Zdanie kończymy kropką.
Cytaty umieszczamy w cudzysłowiu.
Po "pisowni" powinien być przecinek.

W cudzysłowie, a nie w cudzysłowiu. Mówisz w dupie, czy w dupiu?

The enemy of my enemy...
Dies second
Zgłoś
Panboogy 2018-09-30, 23:47
POczymiej mie piFo. HAlyna bendem sie kłucić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów