Ogólnie jak nie jesteś pewny pisowni warto sprawdzić w internecie, bo nie każdy jest chodzącym SJP
Błąd Ci się wkradł, z odświeżaczem
Ogólnie jak nie jesteś pewny pisowni warto sprawdzić w internecie, bo nie każdy jest chodzącym SJP
Dzięki i wiem, ale ostatnio mam tyle problemów, że chyba mi na łeb siada... Dzięki jeszcze raz
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Internet z dużej litery.
No kurwa, w jakim formacie ty dodajesz te filmy? tylko twoje wrzuty mi nie działają scr.hu/6ppw/bkd9j
Mam to samo na Operze. Na FF działa dobrze.
Internet z dużej litery.
Poprawnie napisałem, masz tutaj kawałek wyjaśnienia:
Problem ten rozstrzygnięto w następujący sposób: Internet (zapis wielką literą) to ‚globalna sieć komputerowa', natomiast internet (zapis małą literą) to ‚samodzielna sieć lub fragment Internetu', inaczej intranet (zob. np. Wielki słownik ortograficzny PWN pod red. E. Polańskiego).
Ja podałem to jako fragment internetu, bo podaję jego kawałek jakim jest SJP (Słownik języka Polskiego) a nie całość jako globalną sieć.
Tak samo dopisałem, że nie każdy jest chodzącym SJP, więc i mi się pomylić można
Zdanie kończymy kropką.
Cytaty umieszczamy w cudzysłowiu.
Po "pisowni" powinien być przecinek.
Poprawnie napisałem, masz tutaj kawałek wyjaśnienia:
Problem ten rozstrzygnięto w następujący sposób: Internet (zapis wielką literą) to ‚globalna sieć komputerowa', natomiast internet (zapis małą literą) to ‚samodzielna sieć lub fragment Internetu', inaczej intranet (zob. np. Wielki słownik ortograficzny PWN pod red. E. Polańskiego).
Ja podałem to jako fragment internetu, bo podaję jego kawałek jakim jest SJP (Słownik języka Polskiego) a nie całość jako globalną sieć.
Tak samo dopisałem, że nie każdy jest chodzącym SJP, więc i mi się pomylić można
Zdania nie rozpoczynamy od "ja".
Zamiast "można" powinno być "może".
Na końcu znowu brak kropki.
A na koniec taka uwaga - napierdalasz błedy jak patola dzieci i pouczasz innych... Weż się albo odpierdol albo doucz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów