BHP to podstawa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
,,Stary oddzwonię później bo wkręciłem się w inną robotę."
@najman: tak, sam sobie komentuję żebyś miał ból dupy i zadawał kretyńskie pytania
@najman: tak, sam sobie komentuję żebyś miał ból dupy i zadawał kretyńskie pytania
Jesse.Pinkman napisał/a:
sam sobie komentarze piszesz?
Jesse.Pinkman napisał/a:
@najman:
Przez ten ból dupska stałeś się mało domyślnym kołkiem więc ci wytłumaczę o co mi chodziło - gość rozmawiał przez telefon. Już rozumiesz weteranie?
"bystrzaku", nie pytam co się stało i z jakiego powodu w nagraniu tylko się pytam dlaczego sam sobie komentujesz filmiki?
Jesse.Pinkman napisał/a:
Komentarz wrzucony w celu wywołania bólu dupska
Ja myślę, że słucha sobie muzyczkę
O kurwa ale go przemielilo
Pospać nie da.
Stawać okrakiem nad niezabezpieczonym kręcącym się wałem... to trzeba być hindusem...
Zajebisty budzik
Ciekawe jaka stawka spania na kartonie ,czy może taka bieda że oni byli po pracy i firma im pozwala spać na podłodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów