18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pewnie każdy widział chociaż jeden film z łapaniem obcych ludzi za ręce w usa od LAHWF, macie tu okazje zobaczyć jak to wygląda w Polsce

\
Zgłoś
Gimirin 2013-05-21, 15:24 25
człowieniu tak za reke to nigdy nikogo nie złapiesz ;p to typowy odruch bo człowiek zaczyna sie czuc niebezpiecznie. na przyszlosc zacznij chwytac delikatnie za dlon, a nie za reke ;p
Zgłoś
borisklinga 2013-05-21, 15:26 135
żenada.

napisze jeszcze raz zeby warna za 1 wyraz nei dostać

żenada.

Zgłoś
tunkol 2013-05-21, 15:28
hehe naturalny odruch ;p
Zgłoś
LxDead 2013-05-21, 15:29 12

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
MudPie 2013-05-21, 15:31 17
świetne.. zawsze mnie ciekawiło jak polacy zachowają się w porównaniu do hamburgerów.
Zgłoś
Xiem 2013-05-21, 15:40 21
Hmm, nikt mu nie zajebał? Dziwni Ci ludzie.
Zgłoś
kasiadzusta 2013-05-21, 15:50 4
jakiś pedał ,że większość facetów łapał za rękę ?
Zgłoś
p................y 2013-05-21, 17:02 2
Przyznam, że jak oglądałem tamten film, gdzie typek łapał ludzi gdzieś w podziemiach za ręce to sam chciałem to przetestować w Polsce, ale jak zobaczyłem tego typa, to trochę się zniechęciłem, aczkolwiek gdyby zdjął okulary i nie był taki porywczy jak na przykład w 2:03 łapiąc kobietę jak orzeł królika to wydaje mi się, że efekty byłyby lepsze.
Zgłoś
Skasik 2013-05-21, 17:15 23
Co to kurwa było w 1:56?
Zgłoś
T-Will 2013-05-21, 17:16 7
1:53, co to kurwa jest?!
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-21, 17:17
Fajnie okulary...

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Myszka696 2013-05-21, 17:19 6
-Lubisz konie?
-Zależy jakie
Zboczuszek
Ale swoją drogą koleś wygląda jakby chciał im coś podpierdzielić a nie potrzymać za rękę..
Zgłoś
Dolan_Dusk 2013-05-21, 17:21 4
1:53
Kurwa... To jest facet czy laska?...
Zgłoś
A................t 2013-05-21, 17:21 5
Pajac. I tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów