Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak nie lubię zwierząt to akurat tu głupi jest strzelający , już wcześniej powinien strzelić kilka razy W POWIETRZE żeby odstraszyć kotka. On osiągnął ten sam cel ale próbował zabić. I to pewnie samice która blisko miała swoje młode.
ty byś wyjebał cały magazynek w powietrze i byśmy filmu nie widzieli
Zastanawia mnie czy ta puma nie dostała. Póżno reagował. Nie strzela sie w powietrze bo to może zmusić zwierze do ataku a wtedy mamy mało czasu na zmiane celu broni. Jak już do odstraszenia to w ziemie przed cel aby dostała piachem i w razie czego możemy oddac drugi strzał już w zwierze. Ogólnie zachował sie prawidłowo
Niby ta, ale ten gibiący się pistolet w 1 ręku... Drugie pudło też dające do myślenia... Nie powierzyłbym mu życia
Jak nie lubię zwierząt to akurat tu głupi jest strzelający , już wcześniej powinien strzelić kilka razy W POWIETRZE żeby odstraszyć kotka. On osiągnął ten sam cel ale próbował zabić. I to pewnie samice która blisko miała swoje młode.
Może nie miał 2 magazynków w zapasie i nie chciał ryzykować?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów