📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie chodziło się na strzelnice ciapo? - ElCiapo...
Ten z pistoletem to cwel bez honoru i Puma winna go rozjebać na strzępy.
Idź pan w huj z takim strzelaniem
Obserwator_Lodzi napisał/a:
nie chodziło się na strzelnice ciapo? - ElCiapo...
tsugamib0326 napisał/a:
Idź pan w huj z takim strzelaniem
o Eksperci w strzelaniu się znaleźli ;-D pokażcie jak wystrzelacie do takich kotów
PentagramOdDiabła napisał/a:
Ten z pistoletem to cwel bez honoru i Puma winna go rozjebać na strzępy.
No tak, bo lepiej nic nie robić, tylko dać się takiej pumie upierdolić. Myśliwy to raczej nie był, bo miał by jakąś bardziej przystosowaną broń do polowań. Dziwi mnie sam fakt, że wcześniej nie zareagował, by odstraszyć skurwiela, ewentualnie próbować odstrzelić (chodź wątpię, by się mu to udało).
Extermis napisał/a:
No tak, bo lepiej nic nie robić, tylko dać się takiej pumie upierdolić. Myśliwy to raczej nie był, bo miał by jakąś bardziej przystosowaną broń do polowań. Dziwi mnie sam fakt, że wcześniej nie zareagował, by odstraszyć skurwiela, ewentualnie próbować odstrzelić (chodź wątpię, by się mu to udało).
Nie mogę się zgodzić... Solówka bez sprzętu, na gołe przeszczepy była by uczciwsza poprostu.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Nie mogę się zgodzić... Solówka bez sprzętu, na gołe przeszczepy była by uczciwsza poprostu.
Rękawice bokserskie 10 i niech się napierdalają.
Bo najważniejsze żeby telefon trzymać.
Jedną ręką to się dupę podciera a niektórzy i tak rozmazują gówno po plecach.
Jedną ręką to się dupę podciera a niektórzy i tak rozmazują gówno po plecach.
Jak nie lubię zwierząt to akurat tu głupi jest strzelający , już wcześniej powinien strzelić kilka razy W POWIETRZE żeby odstraszyć kotka. On osiągnął ten sam cel ale próbował zabić. I to pewnie samice która blisko miała swoje młode.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów