📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Idź pan w chuj z takim czymś.
Najlepsze wkurwianie to jest jak jedziesz samochodem i widzisz srającego psa na smyczy, wtedy się trąbi..a nie tak bez celu.
Najlepsze wkurwianie to jest jak jedziesz samochodem i widzisz srającego psa na smyczy, wtedy się trąbi..a nie tak bez celu.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Sadystyczne, ale i głupie - przez co i zabawne Kurwa dałem piwo.
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-03, 14:42 ]
jeśli ktoś chce widzieć wyłącznie ocenzurowane przekleństwa to ustawia sobie tę opcję w profilu. reszta nie jest na tyle wrażliwa i woli w przejrzysty sposób korzystać z portalu.
Możecie dać mi ostrzeżenie, w ch**u was mam, łajzy.
jeśli ktoś chce widzieć wyłącznie ocenzurowane przekleństwa to ustawia sobie tę opcję w profilu. reszta nie jest na tyle wrażliwa i woli w przejrzysty sposób korzystać z portalu.
jeloo napisał/a:
Poziom głupoty niektórych ludzi normalnie mnie dobija. Cytując pewnego znanego człowieka "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu debili".
wkurwiasz sie bo przejechali koło twojego domu i wszystkie kury wystraszone
Wiecie co zjarałem się jak szmata i mam na to wyjebane
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-05, 18:34 ]
aha
Wiecie co zjarałem się jak szmata i mam na to wyjebane
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-05, 18:34 ]
aha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów